Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet samotnik

Polecane posty

to nie jest stereotyp fiku, to jest wyciąganie wniosków z doświadczeń moich i innych kobiet. realizm, bejbe. ale ja wam się przecież nie zabraniam kochać w gejach :classic_cool:

Gość gość
ten facet ma powodzenie u kobiet ,mogłby falowac miedzy ich udami niczym żaglowka na wietrze :) a on woli samotne wędrówki

Gość gość
Od razu geje. Też jestem samotnym 30 latkiem. Były kobiety które chciały być ze mną ale je olalem. Dlaczego? Bo kobiety mnie w*******ą, wolę życie samotnika. A seks? Czasem chodzę na d****i

Gość gość
A o samotnej kobiecie powiecie też, że na 99% to lesbijka ?

Gość gość
Alicja ma racje. A panny wola sobie wmawiac ze koles czeka na "te jedyna", dobre hehehe :D Przystojni zawsze maja kobiete

Gość gość
Być może ten kolega męża autorki podkochuje się w mężu autorki dlatego bywa na urodzinach/imieninach a nawet może jeden wali drugiego w kakaowe oczko. :D

Gość gość
a autorce brakuje seksu, bo maz woli kolege :D

Gość gość
Alicja to głupia p***a co widziała mężczyzn tylko na .jpg ewentualnie w tv. Prawda jest taka, że jak mężczyzna nie robi z siebie błazna tylko by przypodobać czy przylizać się kobiecie to zawsze będą takiego typu ataki w jego stronę.

Gość gość
Tez jestem takim facetem.

Gość gość
czyli jakim? Homoseksualistą? :D

Gość gość
a kto powiedzial ze on jest gejem?

Gość gość
Przystojny fajny mężczyzna sam = gej heh ale macie myślenie wsteczne Przyzwyczajcie się, że są mężczyźni mający wymagania i byle pokazanie tyłka czy cycków nie wystarczy!

Gość gość
Prawdziwy facet szuka kobiety a nie dz*wki...niestesty ale w polsce jest wiecej tanych dz*wek niz kobiet z klasa! :/

Gość stereotypy sa bez sensu
Indywidualisci z reguly sa samotnikami...swietnie sie czuja w swoim wlasnym towarzystwie...to taki paradoks,ze czesto sa sami ,kobiety takze ,te naprawde piekne,inteligentne seksowne...wiele jest takich osob,mogliby miec kazdego. Dlaczego sa sami? Z byle kim sie nie zwiaza,sa wybredni ,chociaz wcale tego nie musza okazywac.Oni dobrze wiedza,ze sa wyjatkowi pod jakims lub wieloma wzgledami.Nieprzecietnie inteligentni,urodziwi,przedsiebiorczy,natura nie poskapila im tego,czego skapi wielu ludziom ,a to rzadko sie zdarza,prawie wszystko w jednym. Znam pare takich osob,sama chyba tez jestem tego przykladem. Kolezanki zazdrosne ,zawistne,zlosliwe,o moje osiagniecia w pracy ,na uczelni,ze o facetach nie wspomne. A mnie nawet do glowy nigdy nie przyszlo,ze chce sie czyms wywyzszyc byc lepsza,cos komus pokazac.Chcialam i lubilam sie uczyc,przychodzilo mi to latwo,w pracy po prostu bylam solidniejsza i staralam sie,inni ja zlewali ,a potem mieli zal do mnie,ze moja pensja byla dwukrotnie wyzsza.A ja po prostu traktowalam powaznie,to co robilam.Inni nie. Uroda czy wyglad to akurat rzecz gustu,najczesciej nie mamy na nia wplywu,genetycznie uwarunkowane. I tu zaczynal sie dla wielu kolezanek problem,ja w zasadzie bylam naturalna ,lekko podkreslajac moja urode,ale coz moglam poradzic na to,ze ktos ma szeroka pupe i 0 biustu ,haczykowaty nos i zeza np albo male bazyliszkowe oczy? Czy to jest/byla moja wina? Nigdy nie okazywalam nikomu wyzszosci,nie bylam zarozumiala,zrozumialam jednak,ze ladne kobiety nie beda mialy przyjaciolek. A faceci? Wiekszosc nawet sie mnie bala,bala sie podejsc ,zagadac...Nie wiem dlaczego,ja bylam tylko soba,moze oni mysleli,ze i tak nie maja u mnie szans ,albo kogos mam albo jestem lesba wlasnie. Tacy ludzie maja czesto przerabane.Czasem uroda przeszkadza w ulozeniu sobie zycia osobistego np. Moze byc i tak ,ze czlowiek ma zbyt duze powodzenie i sam nie wie na co sie zdecydowac. Bo ma wysokie wymagania i z pierwszym lepszym z brzegu sie nie zwiaze.Ale wcale nie dlatego,ze tym kims gardzi,nie widzi jego zalet ,dobrych cech charakteru czy innych rzeczy. Ktos wyjatkowy szuka kogos rownie wyjatkowego,kto mu bedzie imponowal albo nawet byl kims jeszcze bardziej wyjatkowym niz on sam. A to jest trudne...Bardzo inteligentnyy facet szuka rownie madrej kobiety ,a taka moze byc rownie jak on niezalezna ,dobrze zarabiajaca i majaca swoje pasje ,rowniez indywidualistka,ktora chce z kims byc ,ale i rowniez chce zachowac swoja odrebnosc,niezaleznosc.A to jest trudne w zwiazku. To pochlania czas,energie.Trudno realizowac sie w pracy,nauce ,swoich pasjach i jednoczesnie byc z kims czy tworzyc rodzine,byc super kochankiem ,mezem,zona,nianczyc dzieci z cala ta proza zycia. zWIAZEK Z DRUGA OSOBA wymaga rezygnacji z wielu rzeczy,czesciowo z siebie,realizacji swoich marzen,planow ,dazen. Ludze wyjatkowi,nieprzecietni,swiadomi siebie -tego wlasnie sa swiadomi. I pomimo tego,ze bardzo chcieliby z kims byc ,pragna kochac i byc kochanymi,kochaja nade wszystko siebie i swoje zycie. Zwiazek z druga osoba moze im popsuc ich piekny swiat ,w ktorym jest im tak dobrze:) Poza tym mysle,ze takie osoby szukaja tak naprawde(jesli juz)kogos idealnego,tak idealnego,ze z gory wiadomo,ze taka osoba chyba nie istnieje.No chyba,ze ma sie szczescie kogos takiego spotkac,co niestety rzadko sie zdarza.

Gość gość
Ciekawy temat ,ale ...dlaczego nikt tu juz nic nie napisze? Wyczerpal wam sie limit slownictwa czy wyobrazni w tym temacie ? Czy tez moze zalozyliscie nowy denny temat,bo szef placi za kreatywnosc,ktora wy rozumiecie jako zakladanie kolejnego durnego tematu?

Gość gość
Jestem szpetnym samotnikiem

Gość gość
Może ten gościu ma małą kuśkę, którą wstydzi się okazać kobiecie dlatego zgrywa samotnika z wyboru.

Gość gość
wiek przedemerytalny :) musi jeszcze tyrać , to nie taki samotnik

Gość gość
jestem jego wersją kobiecą,ani bogaci ani przystojni nie mieli szans dopiero koło 35r spotkałam moje odbicie indywidualistę samotnika która czyta w moich myślach nikt tego nie umie ,bratnia dusza :-) z tym znajomym będzie podobnie

Gość gość84
No tak, facet "fajny", a samotny na z pewnością gej... ehhh nic tak nie poprawi człowieku humoru z rana jak lektura kafeterii...

Gość gość
a po co mam byc z kims kto mnie nie inspiruje? inni wiaza sie z kobietami bo nie potrafia gotowac, bo nie daliby sobie rady sami, tacy wielcy ruchacze co by wszystkie ruchali a jakos uwiazuja sie do jednej, to cos tutaj nie hallo

Gość gość
Tak damy rade