Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic nie robi w domu i niewidzi problemu

Polecane posty

Gość gość

i nic nie dociera. dzis obiadu nie bedzie bo ja nie mam zamiaru robic. a on nie zrobi, cale zycie zmarnowac na uzeranie sie.

Gość gość
Mój ma tak samo. W dodtaku nierób trzeci rok bez pracy. Zero z niego pomocy, co najwyżej śmieci wyniesie, al jak poprosze - bez tego chyba by się nam robaki zalęły.

Gość gość
czy tak duzo wymagam. w tyg. pracuje o 18 wiec na wszystko robie. ale mogly chcoiaz 1 dzien w tyg. w niedziele sam z siebie obiad zrobic. odciazyc mnie w obowiazkach.

Gość gość
mój mąż coś tam zrobi ale strasznie przy tym narzeka, biadoli itp, jak stara baba. Ostatnio porównał mnie do swojej siostry bo u nas w domu jest tak, że ja obiad gotuję, czasami razem z mężem, śniadania i kolacje robi on sobie sam. I on powiedział, że jego siostra robi męzowi każde jedzenie: śniadanie, obiad, kolację. Odpowiedziałam, że bardzo współczuję, ja co prawda nigdy tego nie zauważyłam po nim, no ale jest mi przykro że ma niepełnosprawnego męża

Gość gość
Jak ich tak nauczyliście to się teraz nie dziwcie.

Gość gość
mamusie tak ucza. a potem kobieta zona sie meczy.

Gość gość
Odpowiedziałam, że bardzo współczuję, ja co prawda nigdy tego nie zauważyłam po nim, no ale jest mi przykro że ma niepełnosprawnego męża ................... Boski tekst! Do powielenia :D

Gość gość
nic nie dociera. nie ma obiadu kupi sobie pize dla siebie i zadowolony. tylko patrzy na siebie.

Gość gość
jak dotrzec to takiego faceta?

Gość gość
gość nic nie dociera. nie ma obiadu kupi sobie pize dla siebie i zadowolony. tylko patrzy na siebie. xxxxxxxxxxxxxx a może ty też zacznij robić wszystko tylko dla siebie!

Gość gość
ale robie. jak sprzatam to ma sprzatnac kawalek podlogi. a jak gotuje obiad to tylko dla siebie i dziecka? pranie tylko swoje. innej metedoy nie ma.

Gość gość
na uj wam takie ferdynady kiepskie? :O k****a przeciez lepiej byc samotna niz chodzic przy takim nierobie i jeszcze mu obiadki pod nos podsuwac :O a ten sie byczy w domu caly dzien i zero refleksji nad zyciem :O