Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpliwość czy pustostan

Facet który cierpliwie czeka na ładną nie zwracając uwagi na inne

Polecane posty

Potencjalnie może uchodzić za porządnego i spokojnego, który za spódniczkami nie lata i zajmuje się innymi rzeczami. Co sądzicie o takich facetach? Czy taki ktoś jest złym człowiekiem, jeśli nikogo nie krzywdzi?

Gość gość
że sie nie doczeka :D a sam uroda powalasz skoro tak oczekujesz na swoja miss? :P

Czasem ktoś nad urodą i wyglądem ciągle pracuje - siłownia z odpowiednią dietą i suplementacją, peelingi u dermatologa, coraz lepszy styl ubioru, odkładanie pieniędzy na super zegarek

Jeśli facet jest prawiczkiem i czeka na miłość to raczej w tych sprawach jest porządny, a nie jego wina że może zakochać się tylko w ładnej

Gość gość
jak nie jego wina to niby czyja?

Gość Kinky Jazzurekcja
pustostan 🌻

Gość gość
Najczęściej ma w głowie nieprawdziwy obraz kobiet z reklam i kolorowych czasopism i żadna w prawdziwym świecie mu się nie podoba.

Natury się nie da oszukać, jak kogoś nie kręcą brzydkie to ma się zmuszać? Ja np. twarz mam przeciętną, ale niebrzydką, a ciało niezłe

Gość gość
Sorry,ale to chyba tylko Twoja opinia, bo gdyby tak było naprawdę to mialbys ladną w każdej chwili:)

Podoba mi się wiele kobiet, ale uważam że mogę nie mieć u nich szans

Mam po prostu wady typu brak prawa jazdy i auta, do tego pracuję w biurze za 2000 z hakiem i przegrywam z lepiej zarabiającymi robotnikami co jeżdżą używanymi Audi

Gość gość
Czeka aż zjawi się wyfotoshopowana laska z magazynu dla Panów.

Gość gość
Ale się tłumaczysz.Przystojny facet może być golodupcem a i tak laski ma na skinienie.Nie znam przystojnego którego skresla brak kasy, prawa jazdy itp. Dziewczyny same za nimi biegają, bo taka prawda że uroda liczy się najbardziej:)

Nie jestem wielce przystojny, poza tym w niektórych sytuacjach wypadam trochę ciapowato. Poza tym kiedyś miałem spory trądzik i byłem strasznie niezdarny. Jest jednak coraz lepiej z wyglądem, tyle że jestem w takim wieku, kiedy u faceta zaczynają się liczyć inne rzeczy. Był okres, że parę ładnych panien mnie podrywało, ale ja podejrzewałem, że mogą sobie ze mnie robić jaja

Gość gość
Czyli jesteś przeciętny.... To ja tez bym pewnie myslala ze jaja sobie robią, dziewczyny są okrutne.

ty sobie nigdy nikogo nie znajdziesz, poza tym po co zakładasz nowe tematy? I tak wszyscy cię znają.

Gość gość
Dla większości tylko pieprzony wygląd i cholerna kasa się liczy. Co za przeklęty materialny świat.

Gość gość
to czekaj dalej :D milosc nie zalezy od wygladu :O tak jestes pustostanem :P

Przeciętny, ale zadbany, umięśniony, dobrze ubrany też może się podobać

Gość gość
jestes nijaki :P i nudny jak flaki z z olejem :D

Nie pieprzcie, że wygląd się nie liczy. Był okres, że miałem powodzenie, tylko nie potrafiłem z niego korzystać, potem przez pewien czas nie pracowałem, a teraz zaczynam się czuć infantylnym podstarzałym dzieciakiem bez pomysłu na życie

Gość gość
twierdzisz z eprzecietny facet moze sie podobac, ale ty nie chcesz przecietnej dziewczyny tylko piekna i "fajna" :D nie sadzisz ze inni ludzie tez chca pieknych i fajnych a nie nudnawych przecietniakow? :P

Gość gość
Są bardzo przeciętni faceci którzy maja super partnerki i odwrotnie.

Facet powinien coś sobą reprezentować, albo być dewiantem, kobiety uwielbiają wiązać się z psycholami co widać po tematach na kafeterii :classic_cool:

Nie jestem nudny i nijaki, mam swoje zainteresowania, pewną wiedzę, potrafię być czasem dużą towarzystwa. A kto pisał, że szukam pięknej? Może chodziło o przeciętną, w miarę ładną? Tylko, że taka może mieć faceta bardziej zaradnego, z mieszkaniem, autem, z planami na przyszłość. Są faceci, którzy są można powiedzieć brzydcy, nie przywiązują uwagi do wyglądu i ubioru, ale są pracowici, zaradni, oszczędni i myślą o np. kupieniu mieszkania czy pobudowaniu domu