Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpliwość czy pustostan

Facet który cierpliwie czeka na ładną nie zwracając uwagi na inne

Polecane posty

Gość Cierpliwość czy pustostan
Wkurzające jest to, że przed 30tką trzeba być wielce poważnym gościem z rokującym życiem zawodowym

Gość gość
Po prostu narcyz

Gość do Moorland
a Twoim zdaniem zostawienie pewnej pracy biurowej dla dobrze platnej fizycznej moze byc ambitnym wyborem?

Nie, nie mam nic przeciwko pracy biurowej (głównie przez to, że sama siedzę za biurkiem).

Gość gość
To nie jest wkurzające.. tylko że chyba jesteś nieco opóźniony w rozwoju :p

Gość do Moorland
nie majac dziewczyny, nie majac zadnych zobowiazan zylem chwila, koncertami, spotkaniami z ludzmi, przyjemnosciami itp. pracowalem sobie spokojnie o niczym nie myslac, studia skonczylem humanistyczne i teraz sie obowiam, ze albo bede biurwa z niezbyt rewelacyjnymi zarobkami albo sie wezme w garsc i zaczne pracowac fizycznie, a praca fizyczna to dla mnie katorga i majac perspektywy pracowania cale zycie fizycznie czulbym sie jak w wiezieniu

można planować i jednocześnie jeździć na koncerty, festiwale i zwiedzać. Kwestia organizacji I nie pakuj się w coś czego nie lubisz - po pierwsze i tak zawalisz bo nie będziesz miał nerw na to, a po drugie tylko się umęczysz.

Gość gość
A ja mam "na odwrót" czyli chyba troszkę gorzej, bo kobieta powinna prędzej znaleźć męża, faceta. Otóż nigdy nie interesowało mnie BYLE CO. Do furii doprowadzało to moją rodzinę, znajomych. Cóż z tego, że miałam fajną pracę, mieszkanko jak BYŁAM SAMOTNA. Młodsze kuzynki wychodziły za mąż, koleżanki zmieniały chłopaków, a ja...sama i sama. Mama z sąsiadkami ciągle wynajdowały mi jakiegoś "super" faceta- a to sprzedawcę z mięsnego, a to syna dozorczyni. W TYM WIEKU NIE POWNNAM GRYMASIĆ. KAŻDE ŻYCZENIA- ZNAJDŹ SOBIE KOGOŚ. Kiedy odmówiłam "randki w ciemno" z jakimś młodzieńcem od mamy, pokłóciłyśmy się, ona w końcu wypaliła, że się mnie WSTYDZI:( Jakiś czas później, oblałam kawą pewnego przystojnego Pana :):):)... Zakochałam się bez pamięci- to był ten! Ten jedyny , wyczekany! Spełniły się moje sny! Mój mąż (już!) jest niesamowity, wiem, że kobiety mi go zazdroszczą, ale ja mam to gdzieś. Swoje wycierpiałam. Wyszłam za mąż BAAARDZO późno, jak na kobietę (34 lata), właśnie oczekuję dziecka. I widzę jak fajne dziewczyny męczą się z łajdakami (śluby miały mając 23-25 lat)...

Gość gość
myślę, to samo co o grubawej, przeciętnej kobicie z polskiej wsi czekającej na ślub z Bradem Pittem. nie doczekasz się..

Myślę że jestem jednym z takich facetów. Ale to nie jest kwestia jakiegoś zarozumialstwa czy coś. Po prostu kazdy ma jakies swoje wymagania. Trudno aby ktoś się spotykał z kimś kto mu się fizycznie nie podoba

Gość gość
Krzysiek well prawiczek i kropka wrocil na kafeterie :D

To nie jest kwestia brzyka/ładna. Po prostu kazdy ma swój gust zarówno facet jak i babka. Trudno oczekiwać że w imię poprawności politycznej człowiek będzie się wiązał z kimś kto go nie kręci

oczywiście. zresztą w tych czasach to nie jest wyrok. wiele da się poprawić, tylko trzeba chcieć i nawet niekoniecznie mam na myśli chirurgię plastyczną

Gość znawca obrzydliwości kobiet
A czemu niby mam zwracać uwagę na nieładne?

Generalnie cała dyskusja się wzięła z niezrozumienia mechanizmów rządzących większością facetów. Otóż większośc facetów to wzrokowcy. To czym kobieta przyciąga naszą uwagę to wygląd. Nie chodzi o to aby była modelką, bo kazdy ma swój gust, chodzi o to aby go pociągała. To jest podstawą do zainteresowania kobietą. Jezeli kobieta mnie nie pociąga fizycznie to nie mam ochoty jej poznać itp. U nas facetów nie jest tak jak u kobiet, że poznajemu babkę, rozmawiamy, fascynujemy się i w miare tego rośnie pożądanie. Albo nas ktoś kręci albo nie.

Gość gość
ale większość jest co najmiej ładna jak to żadnej ładnej nie spotkał? niech wyjdzie z tej pustelni albo do okulisty niech idzie

Ale to nie sa obiektywne kryteria. Każdy ma swój gust. Niestety pokutuje tez przekonanie "jestem jaki jestem", bez żadnej realnej ambicji poprawienia swojego wyglądu. Wczoraj spotkałem w pociągu bardzo fajną babeczkę, podobała mi się, ale co, miałem ją atakować w tłoku? To też ma znaczenie, możę i jest wiele fajnych kobiet, może i wiele z nich jest wolnych, ale okoliczności nie sprzyjają nawiązaniu znajomości

Gość gość
można liczyć na sprzyjające okoliczności można starać się by okoliczności były sprzyjające szczęście częściej dopisuje lepszym pani fortuna lubi gdy ją się przyciąga a nie czeka na nią

Gość do Dareios
masz racje, poza tym czasem faceta kreci tez intelekt kobiety i przebojowosc. z tym, ze np. panny po studiach i pracujace w korporacjach sa wymagajace, a nie kazdy ma ochote uderzac do typowych przedstawicielek klasy robotniczej po zawodowce

Gość gość
jestem kobieta i tez mam tak ze jesli facet mnie nie pociaga to nie mam ochoty go poznawac :P sorry brzydale taka prawda :D

Gość znawca obrzydliwości kobiet
te w korporacjach to flirtują i dają d**y współpracownikom aż niemiło się człowiekowi robi :) wolałbym dziewczynę która pracuje w babskim towarzystwie

Gość do znawca obrzydliwości kobiet
a ja bym wolal dziewczyne ambitna, ktora ma wieksze ambicje niz zawodowka i praca przy tasmie na zmiany

intelekt i przebojowość może imponować, ale nie wpłynie na popęd seksualny. większość facetów wie czy ma ochotę czy nie na kobietę po 10 sekundach patrzenia na nią nawet bez znajomości jej imienia. a to jaka ona się okaże nie wpływa na postrzeganie jej fizyczności. x x ps. klasa robotnicza to przeszłośc. teraz nie ma klas.

To nie jest tak, że kobiety są wstanie nagle zainteresować się kimś kto wcale im się nie podoba, bez przesady.

"jestem kobieta i tez mam tak ze jesli facet mnie nie pociaga to nie mam ochoty go poznawac sorry brzydale taka prawda" x x prawda, ale po co te przytyki o brzydalach? x x x x x W XXI wieku wygląd jest tak samo ważny jak intelekt i ambicje. Zarówno kobiety jak i mężczyźni powinni starać się wyglądać jak najlepiej

Gość do Dareios
Dareios, a Ty byś poszedł do łóżka z bardzo prostą i mało inteligentną dziewczyną? Bo ja zwyczajnie nie, wstydziłbym się potem spojrzeć w łóżku. Tak samo uważam, że jak inteligentna dziewczyna idzie do łóżka z prymitywnym dresiarzem to jest to zwykły obciach.

Gość gość
Jeżeli chodzi o seks to mam ochotę na tą kobietę która mnie kręci. Fajnie oczywiście mieć z babką o czym pogadać po seksie, ale to nie jest czynnik który decyduje o pożądaniu