Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy rozczarowane kościołem katolickim CZY SĄ TU TAKIE

Polecane posty

Gość erferf
Ty z 18:50, spróbuj, dzięki resztkom rozmiękczonego mózgu, zauważyć jednak że nie o bogu jest to temat. A autorce tematu winszuję dorośnięcia. Jak to mówią: lepiej późno niż wcale. :)

Ja jestem rozczarowana postawa kleru i nastawieniem na hajs." a zaloze sie o 2stowy , ze nie dajesz na tace ani nawet do kosciola nie chodzisz, pewnie tez w Boga nie wierzysz. No ale mnie to nie dziwi bo ateisci i innowiercy maja problem z "hajsem" w kosciele i was to boli najbardziej. Co do ksiedza pedofila z Dominikany... moze jest pedofilem a moze nie jest. To sie okaze w koncu nie ma jeszcze prawomocnego wyroku w tej sprawie. Poza tym w kazdym srodowisku zdarza sie margines ale przez to nie negujemy calego srodowiska. Myslcie ludzie samodzielnie bo teraz laicyzacja, liczne ataki na KK, ksiezy, powoduja , ze masa ludzie sie od Boga odwraca jesli nie ma BOga to nie ma zasad :( A jesli tych braknie to juz tylko ronia pochyla. Przeanalizuujcie wydanie glownych dziennikow inf w wiekszosci stacji a zobaczycie , ze niektore ( niewygodne ) tresci sa przemilczane np niedawne protesty w Warszawie. W "Panoramie" mowlili tlko jakie sa objazdy, ze stolica zatloczona a nie mowili , ze ludziom sie zle zyje , ze chca cos zmieniac. Pisali tylko o niedogodnosciach To samo bylo w "Faktach" gl wydaniu "wIADMOSCI" I W "iNFORMACJACH " na Polsacie. Jest nastawienie na to, zeby zniszczyc kk, zeby ludzie zyli bez zasad bo takimi baranami latwo manipulowac.

Gość gość
Jagoda a myślisz że Bogu by się podobało że topisz psy w wiadrze z woda?????

Gość gość
Jagoda nie rozwalaj kolejnego tematu !!! Ty świętojebliwa hipokrytko.

Gość gość
jagoda a jedno wyklucza drugie?

Gość gość
a alkoholizm twojego męża jest zgodny z KK? a jego praca na czarno, zatajanie dochodów, wyłudzanie zasiłków rodzinnych są czym? kłamstwo i kradzież! a to jest grzech.

Gość gość
a ja nie lubię ani moherów ani ateistów, po prostu nie lubię skrajności, szanuję i ludzi i psy