Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczęśliwa miłość na ero

Polecane posty

...pewnie są, ale że się o nich nie trąbi to się ich nie zna i trudno sobie o nich wyrobić poważne zdanie :) ...i jak powiedziałem wcale nie zaprzeczam że to jest możliwe :)

Gość gość
Nie zabolalo :) :) Po prostu ugryzlas sie we wlasna doope;) Jak mozna tyle lat byc na kafe i nikogo nie poznac blizej? Ona faktycznie ma jakis defekt unyslowy;)

poznać bliżej to według Ciebie co? :classic_cool: Mam defekt...znam siebie na tyle by nie lokować uczuć w jakiejs iluzji tym znacznie odstaje od reszty 🖐️

zaraz powstanie masa tematów sorelka jak to jakiś anonim cie lofcia miłoscią nieszczesliwą😭

Gość gość
Kocham Ciebie V.

Gość gość
"nie być taka skromna" o k***a:-o

Gość gość
ja kocham Ducha :)

Gość gość
wielokrotnie nie zgadzałam się z tym, co pisze vii, ale teraz ciężko nie podpisać się pod tym, co napisała... Wynaturzenia o miłości tutaj? To oczywiste, że większość jeśli kogoś tu szuka, to w celach erotycznych. Zwłaszcza panowie. Owszem, wiele osób nawiązuje ti znajomości mailowe, gg, by sobie pogadać, czasami nawet więź się zacieśnia - mamy kogoś, komu można się zwierzyć, a kogo się jednak nie widzi. Jednak nie czarujmy się, jeśli pojawi się osoba, która jak na tacy oferuje seks, to nici ze zwierzania, bo dotychczasowy pseudo przyjaciel "zakocha się" nagle wirtualnie. Przestańcie się czarować i obrzucać błotem tych, którzy jawnie Wam to mówią.

Gość Najszybszy w mieście
wracając do mojego tematu : jednak mam siostrę przepraszam za to że wczoraj namieszałem przepraszam również moją siostrę, panią Hannę Zdanowską oraz pana Premiera

Gość gość
żeby nie było - "poznałam" tutaj sporo osób, więc nie piszę o matrixie

Gość gość
A czy w realu nie jest też tak, że tworzymy sobie czyjś wizerunek? Jaka to różnica czy pozna się kogoś w pociągu, czy tu?

Gość gość
matuzalem, ty gadasz jak adwokat :) boga nie dotykasz a wierzysz i kochasz, czyż nie ? temat jest o miłości a nie cebuli i obligacjach 🖐️

nigdy z papugą nie miałem nic wspólnego a co do wiary to też raczej z tym u mnie krucho ...ale wierzę w odpowiedzialność i szacunek do innych :)

Gość gość
tego tu nie brakuje, wystarczy trochę wiary w ludzi i kamerka, żeby w oczy spojrzeć

Gość gość
Naiwni "goście" - sami się teraz wrobiliście. Kamerka, spojrzenie w maślane oczy i... miłość? Rozbrajacie mnie:o

Gość gość
Tak to działa, podobnie jak ewangelizacja, rola kapłana jest nie do przecenienia :D

a nie wiesz Matu ,ze pedofil to tez człowiek i należy mu sie "szacunek"... Masakra jak sie takie rzeczy czyta , az sie nóż w kieszeni otwiera , niby obowiazuje zasada niewinnosci do ogłoszenia wyroku ale ...

Gość Ryfka      Goldman
Pedofilowi należy się szacunek:O Chyba przedawkowałaś nauki kk.