Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia21323443

Upławy przy jednoczesnym braku innych dolegliwości POMOCY

Polecane posty

Gość asia21323443

Nigdy nie miałam żadnych problemów, zaczęłam brać tabletki Yasmin, które brałam 3 miesiące, potem odstawiłam. Od tego czas już od kwietnia ciągle mam problemy z upławami, już pól roku. Nic nie swędzi, nie szczypie, kompletnie żadnych innych dolegliwości. Brałam przeróżne tabletki dopochwowe, jeden lekarz mówił że infekcja, ropa, grzyb, drugi że to nie grzybica, że raczej trzeba leczyć od wewnątrz, po braniu doustnych tabletek mi przeszło ja jakieś 2 tyg, po wakacjach wszystko od nowa. Na początku były białe jakieś takie serowate, grudki w nich były, potem po okresie były już jasno brązowe, teraz jakieś żołto-zielone, rzadkie, bezzapachowe, lekarka mowi że po prostu mi sie zmieniło po tabletkach:/ Ale kolejne badania wykazały paciorkowca nieliczne kolonie, przy czym w necie pisze że przy paciorkowcu nie ma objawów. To jest takie męczące, cały czas sie ze mnie leje. To jest możliwe że cały miesiąc sie ze mnie leją jakieś żółtozielone wody i że to jest ok? Nie wiem już co to może być chce mi sie płakac ;((

Gość gość
ja nie mam innych objawow oprocz budyniowych zolto zielonych uplawow w posiewie i cyto wyszlo mi ze bakterie i nieliczne kolonie candida ALE po kilku kuracjach nie widze poprawy mimo ze te tabsy na grzybka prawie rozwalily mi watrobe