Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani8

Czy facetom podobają się młode mamy i dlaczego chcą z nimi być

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem zatem, ze jesli w przyszlosci nie daj Boze zostaniesz samotna matka, to nie zwiazesz sie z nikim dopoki dziecko nie skonczy 18 lat.

Gość gość
Mylicie się dziecko to nie jest przeszkoda, jeżeli ktoś kocha kobiete to i pokocha dziecko

Gość 111111
Do osoby po przejściach najlepiej pasuje osoba po przejściach. Pretensje 20parolatek względem wolnych 20parolatków, że wolą panny zamiast rozwódek z dziećmi są dziwne. Przecież to oczywiste, że szuka sie kogoś z podobnymi doświadczeniami życiowymi.

Gość 111111
"Mylicie się dziecko to nie jest przeszkoda, jeżeli ktoś kocha kobiete to i pokocha dziecko" Bzdura. Chciałabym żeby tka było, ale tak nie jest.

Gość 111111
a bycie ojcem to nie zabawa, to nie pikuś, to poważna decyzja i odpowiedzialność, do ojcostwa się dorasta.

Gość Pani8
UWAGA!!! Jeżeli ktoś ma dziecko i nie udało się jemu w życiu, To już zostanie sam na zawsze !!! hehehe żenada. Właśnie mamy mają powodzenie u facetów niż młode śiksy im tylko w głowach imprezy i pusta główka a taka mamusia wie jak sie zaopiekować facetem. ;)

Bardzo prawdopodobne. Bo zaborczość działa też w drugą stronę - nie zniosłabym gdyby ktoś próbował wychowywać moje dziecko ;)

Gość gość
Wspaniale te Twoje zlote mysli, aczkolwiek nie Tobie oceniac kto do kogo pasuje, a kto nie Zeby nie bylo,do niczego nie zmuszam, ale tez na nikogo nie patrze przez pryzmat tego, ze ma dziecko.

Pani8 - bez urazy, ale co Ty miałaś w głowie jak wybierałaś takich, a nie innych facetów kończąc jako samotna matka?

Gość gość
Moorland- naprawde zycze powodzenia.

"Właśnie mamy mają powodzenie u facetów niż młode śiksy im tylko w głowach imprezy i pusta główka a taka mamusia wie jak sie zaopiekować facetem." | lol. to się nazywa "zaklinanie rzeczywistości". | i gdzie ten twój wymarzony książę, skoro masz takie z***biaszcze powodzenie? :D

Gość 111111
Skoro tak uważacie, to bierzcie za ojców Waszych dzieci niedojrzałych chłopaczków :D🖐️ Wasz wybór :)

gość - no dziękuję. Tak dla jasności - nie mam nic do samotnych rodziców ani związków z nimi. Po prostu znam siebie i wiem, że nie nadawałabym się do takiego układu. Trochę mnie tylko rozdrażniła postawa autorki.

już nie mówiąc o tym, że oprócz "młodych siks" są jeszcze wolne, pracujące, poukładane i wysportowane młode, ładne kobiety. i z taką już raczej szans nie masz.

Gość gość
nie którzy bardzo młodzi mężczyźni wiążą się z takimi mamami po przejściach i dobrze żyją a mogą mieć młode bezdzietne kobiety

Gość 111111
Skoro jest tak super i wszyscy faceci an Was lecą to po co ten temat ? :) Powodzenia 🌼

Gość gość
są jeszcze wolne, pracujące, poukładane i wysportowane młode, ładne kobiety. x np taka alicja donnikova.

Gość gość
Moorland nie ma za co. Wiem, ze nie jestes uprzedzona, jednak przypominam , ze zycie pisze rozne scenariusze, wiec dodatkowo zycze troche wiecej empatii.

Gość gość
''Pani8 - bez urazy, ale co Ty miałaś w głowie jak wybierałaś takich, a nie innych facetów kończąc jako samotna matka?'' odpowiedz na pytanie!!!!!!!!!!! czemu nie wzięłaś od razu takiego porządnego tylko za słodkim wariatem uganiałaś !

Gość 111111
Dobry przykład zazdrośnice :)

Czy ja wiem czy tu potrzebna jest empatia. Rozumiem sytuację samotnych rodziców i nie moja to sprawa czy i z kim się wiążą - więc tu empatia nie potrzebna. Po prostu nie krytykuje. A siebie samą znam, więc nigdy nie związałabym się z samotnym ojcem. Po prostu wiem, że nic by z tego nie wyszło, tylko płacz i dużo jadu. Trzeba znać swoje ograniczenia. Związku na siłę się nie zbuduje.

Gość gość
Chodzilo mi bardziej o Twoje ewentualnie dziecko, ktoremu blokowalabys szanse poznania kogos, kto moglby byc dla niego ojcowska figura. Ale nic tu po mnie. Nie moj cyrk, nie moje malpy. Napisalam, co mialam do napisania. Powodzenia.

Gość gość
Nie każda młoda kobieta jest nieodpowiedzialna i myśli tylko o imprezach.Mam rozumieć,że skoro jestem młoda i nie mam dziecka to automatycznie nie mam powodzenia u mężczyzn a macierzyństwo ma sprawić,że będe miała to powodzenie?Dziękuje bardzo.

Gość MŁODA mama z dzieckiem
ma szanse jak jest ładna jak nie jest to nie ma szans

Gość gość
Tobie sie tak wydaje, nie masz dzieci wiec nie masz zadnego doswiadczenia. Tak na marginesie, istnieje takie zjawisko jak smiersc, wiec sila rzeczy tego ojca mogloby nie byc. Mimo tej zaborczosci, zycze Ci dobrych wyborow.

Gość saarunia
Ja bym nawet chyba nie mógł uprawiać seksu z kobietą bez świadomości że nie dochowała się co najmniej wnucząt .:)

Gość Pani8
już mówię faceci się maskują przed małżeństwem grają jak aktorzy jacy oni są naj prawie że do rany przyłóż niestety dziewczyna w młodym wieku łyka taki bajer i faktycznie na początku jest bajkowo ale kiedy przychodzi szara rzeczywistość facet cie opuszcza z problemami jesteś sam i jak wy to mówicie z balastrem. I taka kobieta faktycznie szuka faceta żeby ktoś ją wspierał psychicznie żeby był przy niej, i cały czas sie łudzi jak spotka faceta na swojej drodzie że może to ten .... Ja nie szukam faceta żeby sie z nim dobrze bawić, ja szukam stabilnosci !!!