Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani8

Czy facetom podobają się młode mamy i dlaczego chcą z nimi być

Polecane posty

Gość Pani8
ja też chce odpocząć od związków nie szukam nikogo bo nie ma sęsu, może taki los mój trudno :)

A wiesz jak to jest w związku zawsze raźniej aż milo się wraca do domu ale z drugiej strony w samotności też nie jest źle a człowiek sobie jakoś radzi :)

Gość Pani8
powiem tobie tak masz racje też to przeżywam ale ja mam dziecko mam dla kogo żyć , ale brakuje mi też tej trzeciej osoby żeby była dla mnie wsparciem

No rozumiem cię sam mam dziecko i miałem do dziś związek z kobietą co ma dziecko pokochałem ich oboje jak swoich ale przez ten cały czas jak cień wlekł się za nami ojciec dziecka manipulator i moja kobieta niestety bardziej za nim była jak za mną :) na każde zawołanie jego była :)

Gość Pani8
ajj znam takich ludzi i sie przez niego rozstaliście szkoda

No mimo proszenia żeby olała go dziś znów z nim pojechała tłumacząc że dziecko chciało ale ja widziałem już w jej oczach jak wychodziła z domu że nie wróci na szczęście już ten wiek że mnie to nie załamuje a ona sama podjeła decyzje choć wiedziała jaki będzie jej finał :)

Gość Pani8
Najgorzej jest jak były facet gada na twoj temat farmazony.Właśnie się za dużo z takim czymś spotkałam. Rozstaje sie z tobą i gada głupoty na twoj temat dla mnie to chore

Gość Pani8
Widocznie chce do niego wrócić :(

No wiesz to taki typ faceta co wszędzie mus zamoczyć i ciągle na to ją namawiał ale o związku nie ma mowy z nim ;) No ale może kobiety widzą to inaczej :)

Gość gość
rozwodka latwiejsza niz porstytutka...... mamuski tylko do r******a ale szybko sie nudza bo so ostro porozciagane , cipsko od porodu cyce od dzieciaka, wiszacy brzuch nawet jak szczupla to taki fałd, wszedzie te j****e rozstepy .... bueee, ale godza sie na wszystko anal oral na wszystko.

Gość 12345678765432
i co jak Kobieta jest piękna, mądra, zabawna, po prostu fajna z charakteru, facet się zakocha ale ma ją rzucić bo ma dziecko... Dla mnie nie bylo by przeszkodą gdyby mój facet miał dziecko, pod warunkiem, że by tego nie zataił i nie jeździłby co chwile do byłej...

Gość Pani8
rozwodka latwiejsza niz porstytutka...... mamuski tylko do r******a ale szybko sie nudza bo so ostro porozciagane , cipsko od porodu cyce od dzieciaka, wiszacy brzuch nawet jak szczupla to taki fałd, wszedzie te j****e rozstepy .... bueee, ale godza sie na wszystko anal oral na wszystko. X już tobie powiem nie każda jest porozciągana i nie każda ma rozstępy, powiem tobie tak niektóre mamuśki są takimi laskami że niektóre kobiety które nie rodziły mogłyby im pozazdrościć im figury ,stylu , klase i to co ma w głowie bo mama która ma dziecko nie myśli wyłącznie o sobie, jest elastyczną osobą. :P nie wiem na jakie mamuśki patrzysz chyba po 50 :D

Gość gość 90
ciekawe jak twoja matka jest porościągana :D