Gość gość Napisano Listopad 21, 2014 A jaki tusz polecacie, który tez przy okazji będzie pielegnował nasze rzęsy ? Co mozna wybrać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2014 czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2015 przy wyborze odżywki trzeba sprawdzić czy jej skład nie powoduje podrażnień i nie uczula, więcej na ten temat opisano w artykule http://zdrowiedietasport.pl/uroda/miralash-czy-realash-jaka-odzywka-do-rzes/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2015 Miałam bardzo zniszczone rzęsy po ich przedłużaniu i zagęszczaniu. Zrobiły się bardzo rzadkie i cienkie próbowałam różnych sposobów na ich odbudowanie ale niestety marne efekty. Koleżanka namówiła mnie na miralash http://track.miralash.pl/product/Miralash/?pid=164&uid=2186 szczerze powiem że po wcześniejszych doświadczeniach z innymi odżywkami nie miałam nadziei na jakieś rezultaty. Po 2 tygodniach stosowania mogę powiedzieć że żadna odżywka czy serum nie przyniosła takich efektów jak miralash. Poważnie rzęsy odrastają, te które ”przetrwały” są dużo dłuższe i grubsze. Aż sama nie wierzę. Nie wierzcie reklamom bo nie warto większość odżywek próbowałam niestety na moje rzęsy nie pomogły. Szczerze polecam miralash dziewczynom które mają tak zniszczone jak ja rzęsy po ich przedłużaniu i zagęszczaniu to odżywka która naprawdę odbudowuje rzęsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 Tak czytam powyższe wpisy i powiem Wam, że w sumie mega sceptycznie podchodziłam do wszystkich tego typu historii pt. kupuję odżywkę i macham rzęsami jak wachlarzem. Próbowałam iść do kosmetyczki - przedłużanie, doczepianie - ale to efekt zgubny, bo po pierwsze - szybko odpadały, po drugie - rzęsy stawały się jeszcze bardziej zniszczone. Po czasie miałam wrażenie, że w ogóle ich nie mam i to koniec, jestem skazana na wieczne sztuczne badziewia. No nic to...jednak postawiłam na odżywkę, w sumie co mam do stracenia...i tak ich prawie nie ma i tak, więc co najwyżej nic się nie zmieni. No i kupiłam polecaną tu http://www.miralash.pl/. Jestem generalnie sceptykiem i jakoś nie śledziłam postępów odżywkowych, bo nie chciałam sobie robioć złudzen. Generalnie powiem tak - buteleczka jest mikro, ale wydajna. Póki co stosuję ją codziennie przez ok 6 tygodni. I nie wiem jak to się dzieje, ale w końcu jak się maluję...mam co malować. Rzęsy odżyły, ruszyły z kopyta...tak się zastanawiam co będzie po tych zapowiadanych 8 tygodniach jak czytałam na stronie, mają już być mega super. No zaczynam wierzyć, ze tak może być, po tych efektach kakie mam teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 Ooo..pierwszy raz tu ktoś napisał humorystycznie :) podoba mi się to. Kurcze, może i ja sobie kupię tę miralash. Bo ja to już jestem desperatka, wstydzę się na ulice wyjść...wyglądam jak żywe zombi z rzesami mikro i jasnymi brwiami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marynkalbn88 Napisano Luty 24, 2015 O ja sama używam odżywki http://www.miralash.pl/ ;) efekty małe, ale są, mam nadzieję, że tylko dlatego bo stosuję ją dopiero 2 tygodnie. Jeśli ona mi nie pomoże to już się poddaję, ale póki co daje najlepszy efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gerta23 Napisano Marzec 5, 2015 Ale teraz zamiast relash masz Miralash. http://www.croc.link/2q0 lepsze nawet o wiele. Nie wiem, czemu Relash juz nie ma.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwiaLat Napisano Marzec 13, 2015 Zerknij sobie tutaj – www.beautylash.pl . Sama jeszcze niedawno nienawidziłam swoich rzęs ale to już na szczęście przeszłość. Odżywka naprawdę mi pomogła. Po kilku tygodniach widać znaczną różnicę, bynajmniej ja to zauważyłam. Rzęsy wyglądają zdrowo a oprócz tego są oczywiście znacznie mocniejsze i dłuższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2015 Oczywiście, że to jest kolejne oszustwo Kaszubskiego! I co my tam mamy na stronie tego „Cuda”? Ano: 1. Pożal się boże regulamin kompletnie niezgodny z prawem, bo nie po polsku. 2. Zero danych firmy (tylko adres w… Panamie tym razem; wiadomo, raj podatkowy, żeby się nikt oszustowi za łatwo do tyłka nie dobrał) 3. Nr telefonu, dzięki któremu szybciutko dowiadujemy się, co oszuścik jeszcze sprzedaje (Alluramin, Cholesteroff, Vigrax, Femmax, Derminax, Flexin…) 4. Ciekawostką jest to, że nr telefonu do kontaktu ten sam ale adresy i „firmy” jakże różne… Miralash: Cytronix Systems, Avenida Central Espana 57, City of Panama , Panama Cholesterol i reszta śmieci: Dhamhil Corp. Marbella, 55th East Street No 6, City of Panama, Panama Plus na wielu z tych przy opcjach płatności pojawia się jakaś dziwaczna JPT Investment Partners Limited zarejestrowana dla odmiany (a co, popodróżujmy sobie! :D) na Cyprze, której to mamy pozwolić na przetwarzanie naszych danych… 5. Adres pozwala nam pójść następny kroczek dalej i trafić na info, że ten sam oszuścik sprzedawał niejakie Thermacuts, a o nim bardzo ciekawie jest tutaj: www.dietpillswatchdog.com/thermacuts/ www.spamtrackers.eu/wiki/index.php?title=Therma_CUTS Pięknie rozpracowano to oszustwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2015 cd. 6. Teraz wracamy na stronkę Miralash i porównujemy to zdemaskowanie z tym, co na niej jest… O, jak nam się ładnie powtarza. Tutaj też odnajdujemy: - Fałszywych “specjalistów” (np. panią podpisana jako Alicia Bouchard jakimś „cudem” odnajdujemy na Stocku po wpisaniu prostego „lady doctor”: - www.shutterstock.com/pic-114120250/stock-photo-smiling-medical-doctor-woman-with-stethoscope.html?src=e13eJXOveD5MWTSwqfnTpg-1-96 Czym jest Stock i jak „prawdziwi” są tam lekarze chyba tłumaczyć nie muszę? - Fałszywe zdjęcia przed i po (np. Pierwsze z brzegu znajdujemy tu www.drjerrylmullen.com/Latisse; jak zmienią – i do wszystkich innych - wystarczy użyć wyszukiwania obrazem na g00gle, pięknie wychodzi, skąd ukradzione) - Rejestracja przez opłacone firmy anonimizujące (żeby przypadkiem przez WHOIS nie dojść do oszusta) - Przeniesienie do płatności na kolejną stronkę www.herbalcenter24.com Na której EUREKA! Mamy polskie dane! Niejaka Vital Inwestments. Tyle, że zgodnie z podanym nr PKD ta firma nie zajmuje się handlem, a jedynie obsługą stron internetowych; czyli dalej nie wiadomo, kto nam to coś sprzedaje I kogo ciągnąć potem do sądu… 7. Dokładnie to samo jest w przypadku wszystkich wymienionych na początku “Cudów” sprzedawanych przez tego oszusta 8. Jak komuś się nudzi to może sobie dodatkowo poczytać o oszustwie afiliacyjnym pod nazwą Cashinpills, w wykonaniu oczywiście naszej kochanej firmy z Panamy vel Cypru. Mała zajawka w tym temacie: www.forumprawnicze.info/program-partnerski-t8294/ To co, jeszcze ktoś chce się dać nabrać? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2015 ja polecam odzywke talika lipocils, do kupienia w douglasie,ale widzialam ja tez na allegro o wiele taniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2015 Chcecie wiedzieć jaka jest najlepsza odżywka do rzęs w opinii kogoś kto używał kilku (na pewno nie wszystkich, ale wielu odżywek) i nie jest sponsorowany przez producenta żadnej z nich? Balsam do ust rumiankowy alterry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2015 Miralash - tutaj http://track.miralash.pl/product/Miralash/?pid=164&uid=22968 trochę informacji o tej odżywce. Podobno stosują je modelki i aktorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marietta44 Napisano Lipiec 21, 2015 Ja mogę polecić odżywkę firmy Muse, jest to nowość na rynku, ale mi udało się już ją wypróbować i jestem bardzo zadowolona. Opakowanie jest bardzo estetyczne i eleganckie, do nakładania służy wąski pędzelek, którym odżywkę rozprowadza się dość łatwo. Ale najważniejsze są efekty, te widać już po około 3 tygodniach stosowania, są w mojej opinii imponujące. Wiele moich koleżanek pytało mnie co robię, że mam tak piękne rzęsy, to dla mnie najlepiej świadczy o skuteczności produktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwiaa32 0 Napisano Lipiec 30, 2015 Długo poszukiwałam dobrej odżywki aż w końcu po 4 przetestowanych trafiłam z polecenia na markę MUSE, ogólnie moje rzęsy nie wyglądają ciekawie bo są krótkie i rzadkie. Po 2 tyg stosowania moje rzęsy w końcu osiągneły efekt od jakiego zawsze marzyłam. Są teraz bardziej widoczne i gęściejsze. To jest niewiarygodne jak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jola1568B 0 Napisano Lipiec 30, 2015 ja polecam regenerum serum do rzęs. Jest bardzo dobry, wydajny i nie jest drogi. Dość tanio jest na stronie: http://www.drogeria.zyj-zdrowo.com/2685,regenerum-serum-regeneracyjne-do-rzes-11-ml.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jola1568B 0 Napisano Lipiec 30, 2015 ja polecam regenerum serum do rzęs. Jest bardzo dobry, wydajny i nie jest drogi. Dość tanio jest na stronie: http://www.drogeria.zyj-zdrowo.com/2685,regenerum-serum-regeneracyjne-do-rzes-11-ml.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmara87 0 Napisano Sierpień 5, 2015 Tu widzę ktoś poprzednio wspomniał o MUSE - też polecam. Ja kupiłam nie tylko tusz, ale dodatkowo odżywkę do rzęs i brwi (moja największa zmora). Wydałam trochę kasy, ale stwierdziłam, że jak już kupować takie rzeczy, to porządnie, zwłaszcza, że już wcześniej brałam tusz i na bardzo długo mi starczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa957 Napisano Sierpień 9, 2015 mogę Wam polecić odżywkę miralash, sama stosuję od 2 tygodni, a moje rzęsy wyraźnie stały się dłuższe i mocniejsze. ja dowiedziałam się o tej odżywce do rzęs z tej strony http://www.odzywki-do-rzes.com.pl tutaj jest internetowy ranking odżywek więc myślę że każda forumowiczka znajdzie tam coś dla siebie. pozdrawiam Ewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samsel 0 Napisano Sierpień 9, 2015 ja też polecam revitalash - odżywka, która w kilka tygodni odmieniła moje rzęsy niesamowicie - są osoby, które używają ja równiez na brwi i też widzą efekty (oczywiście to osoby, które mają bardzo rzadkie brwi). no i dobry tusz to podstawa - te tanie niszczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarzenaUbik Napisano Sierpień 10, 2015 Ja od 2 tygodni biorę http://lashvolution.pl/ i zauważyłam, że rzęsy są grubsze i mocniejsze. Wcześniej miałam jedną, wielką masakrę... Zresztą z kosmetykami do malowania miałam też problem bo oczy od niektórych mnie szczypały i to samo było z odżywkami, ale ta daje radę. Póki co jestem dobrej myśli i staram się być systematyczna :) chociaż z tym różnie bywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciniminis12 0 Napisano Wrzesień 1, 2015 Ja również do rzęs używam odżywki LashVolution (http://lashvolution.pl/) Można ją kupić jedynie w aptece. Po 2 tygodniach od stosowania moje rzęsy rzeczywiście urosły, zagęściły się, przestały wypadać. Jestem na prawdę zadowolona z efektu i polecam wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2015 ciniminis12, MarzenaUbik...Nie róbcie z ludzi IDIOTÓW! TO jest kolejna odsłona realash, czyli... soli z wodą!!! 3 minuty w g0ogle i widać, że sprzedający to pan P. Tomasz Feliks w jednym i drugim maczał palce, plus jeszcze w dziesiątkach innych podobnych O.S.Z.U.S.T.W!!! Zresztą, wystarczy kliknąć w to ciniminis, i od razu widać, ze to zwykła, etatowa, żałosna spamerska wywłoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KlinkaW Napisano Grudzień 2, 2015 Ja polecam MUSE, sprawdziłam na własnych rzęsach. Teraz można kupić ją taniej niż normalnie, a do tego robią fajny konkurs: https://www.facebook.com/musecosmeticspolska/photos/a.433698996799788.1073741828.433691020133919/508684212634599/?type=3&theater Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Enifra Napisano Grudzień 24, 2015 Mi koleżanka poleciła coś co z kolei jej poleciła znajoma kosmetyczka. Ja sama pierwszy raz stosowałam jakąkolwiek odżywkę do rzęś i nie wiedziałam czego się spodziewać, ale muszę przyznać, że efekty są świetne. Ta odżywka to serum do rzęs firmy Floslek, cena nie wydaje się super, ale naprawdę warto, bo działa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 25, 2015 Top 10 sposobów na piękne rzęsy: https://portal.abczdrowie.pl/spraw-by-twoje-rzesy-rosly-szybciej A dodatkowo odżywka i będzie super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2015 podam ci link http://track.miralash.pl/product/Miralash/?pid=164&uid=29803 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2015 Miraszajs to kolejne oszustwo Kaszubskiego! Co my tam mamy na stronie tego „Cuda”? Ano: 1. Pożal się boże regulamin kompletnie niezgodny z prawem, bo nie po polsku. 2. Zero danych firmy (tylko adres w… Panamie tym razem; wiadomo, raj podatkowy, żeby się nikt oszustowi za łatwo do tyłka nie dobrał) 3. Nr telefonu, dzięki któremu szybciutko dowiadujemy się, co oszuścik jeszcze sprzedaje (Alluramin, Cholesteroff, Vigrax, Femmax, Derminax, Flexin…) 4. Ciekawostką jest to, że nr telefonu do kontaktu ten sam ale adresy i „firmy” jakże różne… Miralash: Cytronix Systems, Avenida Central Espana 57, City of Panama , Panama Cholesterol i reszta śmieci: Dhamhil Corp. Marbella, 55th East Street No 6, City of Panama, Panama Plus na wielu z tych przy opcjach płatności pojawia się jakaś dziwaczna JPT Investment Partners Limited zarejestrowana dla odmiany (a co, popodróżujmy sobie! :D) na Cyprze, której to mamy pozwolić na przetwarzanie naszych danych… 5. Adres pozwala nam pójść następny kroczek dalej i trafić na info, że ten sam oszuścik sprzedawał niejakie Thermacuts, a o nim bardzo ciekawie jest tutaj: www.dietpillswatchdog.com/thermacuts/ www.spamtrackers.eu/wiki/index.php?title=Therma_CUTS Pięknie rozpracowano to oszustwo :) 6. Teraz wracamy na stronkę Miralash i porównujemy to zdemaskowanie z tym, co na niej jest… O, jak nam się ładnie powtarza. Tutaj też odnajdujemy: - Fałszywych “specjalistów” (np. panią podpisana jako Alicia Bouchard jakimś „cudem” odnajdujemy na Stocku po wpisaniu prostego „lady doctor”: - www.shutterstock.com/pic-114120250/stock-photo-smiling-medical-doctor-woman-with-stethoscope.html?src=e13eJXOveD5MWTSwqfnTpg-1-96 Czym jest Stock i jak „prawdziwi” są tam lekarze chyba tłumaczyć nie muszę? - Fałszywe zdjęcia przed i po (np. Pierwsze z brzegu znajdujemy tu www.drjerrylmullen.com/Latisse; jak zmienią – i do wszystkich innych - wystarczy użyć wyszukiwania obrazem na g00gle, pięknie wychodzi, skąd ukradzione) - Rejestracja przez opłacone firmy anonimizujące (żeby przypadkiem przez WHOIS nie dojść do oszusta) - Przeniesienie do płatności na kolejną stronkę www.herbalcenter24.com Na której EUREKA! Mamy polskie dane! Niejaka Vital Inwestments. Tyle, że zgodnie z podanym nr PKD ta firma nie zajmuje się handlem, a jedynie obsługą stron internetowych; czyli dalej nie wiadomo, kto nam to coś sprzedaje I kogo ciągnąć potem do sądu… 7. Dokładnie to samo jest w przypadku wszystkich wymienionych na początku “Cudów” sprzedawanych przez tego oszusta 8. Jak komuś się nudzi to może sobie dodatkowo poczytać o oszustwie afiliacyjnym pod nazwą Cashinpills, w wykonaniu oczywiście naszej kochanej firmy z Panamy vel Cypru. Mała zajawka w tym temacie: www.forumprawnicze.info/program-partnerski-t8294/ To co, jeszcze ktoś chce się dać nabrać? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2016 Ja wam Polecam LumiLash naturalny skład i wiem, że działa bo sama stosowałam i efekt zadowalający jak na tak krótki czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach