Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny uwazajcie

Polecane posty

Gość gość

zgłosiłam sie jako modelka dla włoskich fryzjerow załozenie było ze beda wykonywane fryzury delikatne na codzien. miałam włosy prawie do stanika. gdy zaczeło sie strzyzenie okazało sie ze to ostre ciecie stracilam bardzo duzo włosow obecnie jestem po wizycie u fryzjera zeby dojsc z nimi do ładu musiałam sciac je na krotkiego boba,.. jestem załamana. inne dziewczyny ktore były ze mna rowniez sa bardzo niezadowolone i straciły duzo włosow/ dziewczyny uwazajcie na przedstawicieli ktorzy przychodza do szkoły i szukaja młodych naiwnych dziewczyn ktore sie zgodza na cos takiego !!

Gość Diana23
Zgadzam się, to po chamsku tak ścinać włosy, widziałam w Top Model jak ścinali na krótkie i dziewczyny gorzej wyglądały.

Gość gość
po prostu jest masakra siedze cały czas i mysle jak zakryc te włosy bo wygladam fatalnie. oni maja w planach konkretne fryzury ktore chca zrobic nie patrzac czy beda nam one pasowały

Gość gość
po prostu jest masakra siedze cały czas i mysle jak zakryc te włosy bo wygladam fatalnie. oni maja w planach konkretne fryzury ktore chca zrobic nie patrzac czy beda nam one pasowały