Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZOK mój mąż nie lubi lizać

Polecane posty

Gość gość

i przyznał się do tego po 3 latach małżeństwa. Nieźle nie;/ A zawsze myślałam, że to mu się podoba i co chwilę było 69.

Gość gość
a to glupek, moze zboczeniec jakis?:D🖐️

Gość gość
ja chetnie Cie wylize :) i nie licze na rewanz. Jestes zainteresowana Skarbie ?

Gość lkjhgfcv
no to zasadniczo zacznie wiec nuda.......loda nie rob i bedzie git i kwita.3 lata sie zmuszał???

Gość gość
ewidentne prowo :D każdy facet uwielbia lizać, KAŻDY!!! 🖐️

Gość gość
ja nie robilam loda bo mnie to brzydzi a on tez skonczyl mnie lizac i potem juz nawet nie chcial sexu bo bardoz lubi lizac...:( niedlug orozwod

Gość gość
to u góry to podszyw nie wiem co w tej sytuacji zrobić, głupio się, czuję, ja nie mam oporów i lubię sex oralny, a teraz wiem, że on zawsze udawał, że sprawia mu to przyjemność

Gość gość
zaden podszyw , tak bylo

Gość gość
chyba zboczeniec jakis nienormalny...

Gość gość
Dla mnie to dziwne, wiadomo facet też może czegoś nie lubić ale żeby sie do tego zmuszać przez 3 lata nie mówiąc żonie, że tego nie lubi? Swoją drogą ja bardzo kocham mojego męża a co za tym idzie każdy fragment jego ciała i nie ma dla mnie nic obrzydliwego w robieniu mu loda nawet to lubię. Więc pominę fakt, że poczuła bym się źle gdybym usłyszała, że on nie lubi mnie lizać (w domyslę brzydzi go to) ale jak by do tego doszło, że przez 3 lata się do tego zmuszał i mnie oszukiwał to chyba bym odczuła to jak policzek.

Gość gość
no właśnie, w tym problem mam duży popęd, mąż mnie zawsze pociągał, a po tym co powiedział z jednej strony nie mam już ochoty na sex, a z drugiej dalej mam swoje potrzeby i kocham go Nie wiem co robić w tej sytuacji, zresztą on nawet nie przeprosił, powiedział, że musiał to wyznać, bo już dłużej nie mógł się zmuszać i nie widzi, że mnie zranił:(

Gość gość
Cóż, nie każdy facet to lubi, podobnie jest z kobietami. Czy inny rodzaj seksu , to za mało ? ciągle go przecież uprawiacie.

Gość gość
To tak samo jak z robieniem loda. Watpie ze kobiety lubia t robic. Robia to bo facet tego bardz chce i tyle.

Gość gość
nie chodzi o sam sex, ale oszukiwanie i udawanie, czuję się teraz jak idiotka i jak teraz ma być mi przyjemnie podczas sexu jak będę się zastanawiała czy znów nie udaje, a może w ogóle mu się nie podobam, nie wiem co robić:(

Gość gość
Autorko tak jak mówie odczuła bym to jak osobisty policzek, bo może tego nie lubić ale żeby to ukrywać? Najpierw robił to, sprawiał Ci przyjemność Ty myslałaś, że on też to lubi a tu zonk nagle stwierdza, że to kłamstwo on tego nie lubi itp. Ciekawe czego jeszcze w seksie nie lubi?:( Gdyby załatwił to na samym początku rozpoczęcia waszego życia seksualnego to co innego ale tak to trochę po chamsku zagranie.

Gość gość
To ja pisałam o tym policzku do gościa wyżej dlaczego wątpisz, że kobiety lubia robić loda? Skąd takie głupie wnioski? Ja lubię, kocham męża i lubię w seksie sprawiać mu przyjemność podobnie jak on mi, z tym, że my mówimy co lubimy a czego nie sobie otwarcie. Gdy ja sprawiam mu przyjemność ustami widzę, że ma przymknięte oczy, ciężko oddycha i ogólnie jest mu przyjemnie to sama jestem tym podniecona. Dlaczego miała bym nie lubić tego skoro to facet którego kocham i ufam mu bezgranicznie.