Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie jak wyżej

Powiedzcie mi dlaczego tutaj jest tyle chamstwa

Polecane posty

Gość pytanie jak wyżej

Przecież to forum jest chyba po to żeby sobie pomagać. Tymczasem niektórzy wchodzą tu mam wrażenie po to żeby czyhać na czyjeś potknięcie a potem słownie skopać tak żeby psychicznie nie wstał. Poprawia się wam od tego samopoczucie czy jak ? Mam wrażenie że tutaj całe stada mamusiek przesiadują tu tylko w tym celu.

Gość Gościwita
Taa, stado zgorzkniałych mamusiek ktore myślą ze rozumy pozjadały od macierzynstwa, a drugie stado to kobiety nie mogące zajść w ciąże i przelewające swoje frustracje tu na forum, krytykując jakiekolwiek zapytania czy wątpliwosci przyszlych mam. Po złości. Że im sie udalo. :/

Gość hoooooggg
ale jak mozna na forum,gdzie sie jest anonimowych skopac kogos byjuz nie wstal! Niezle zycie musze miec takie mamy,ktore daja sie kopac i prowokowac na kafeterii albo inaczej.skoro calym kogos zyciem jest kafeteria,nie ma swojego zycia w realu.Zadna szanujaca sie mama nie da sie sprowokowac na portalu jakim jest kafeteria

Gość Gościwita
Sądze, ze autorce posta chodzi o to,ze wiele pytań zostaje skrytykowanych i pozostaje bez konkretnych odpowiedzi. Podczas gdy bezsensownych wpisów nic nie wnoszacych jest cała masa. Az sie czasem odechciewa o cokolwiek zapytać. A przeciez po to te forum stworzono

Gość gość
frustracja,brak sensu zycia ,zakompleksienie i za duzo bezproduktywnie spedzonego czasu.siedza na necie i bujaja w oblokach starajac sie "sprowadzic" na ziemie tych ktorzy ewentualnie maja lepiej niz one :)

Gość gość
wiesz dlaczego? Bo to jest internet ,a tak jak ktos juz powiedzial,ze internet to jest najwieksze zbiorowisko odpadow sciekowych....

Gość gość
pomagać? z byka spadłaś? to forum jest po to, żeby trollować i zażywać swego rodzaju rozrywki. z 80 % tematów, to tzw. prowokacje, ludzie, którzy na nie odpisują cierpią na swoistą schizofrenię, bo co bystrzejsi wiedzą, że to prowokacje, ale i tak odpisują jakby autor nie robił sobie jaj. i tak się bawimy. prawdziwe, to są tematy w stylu "co na trądzik"..