Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcia1234567

Romans Pomożcie

Polecane posty

Gość marcia1234567

witam. mam 26 lat.. męza... nie mamy dzieci...kłócimy sie o wszystko od momentu kiedy straciłam pracę. czesto brakuje kasy nawet od 10 do 10... ostatnio nawet wyzywa mnie za byle co... nie bije... ale psychicznie czesto na mnie wpływa... poznałam faceta... równiez samotnego w związku...napisalam na forum ze jestem osamotniona i on sie odezwał... fajnie sie nam pisało... spotkaliśmy sie przy kawie. było miło... dotykal mnie i był czuły...czułam ze tego mi brakowało... jest lekarzem... nie chcemy stałego zwiazku tylko przyjaźni...on ma żone... ale boje sie co jesli dojdzie do czegoś więcej,. jak sobie radziliście jak zdradziliscie partnera? czy wszystko było ok? opowiedzcie mi o tym... jutro po pracy mam sie z nim spotkać znowu... boje sie... nie wiem czy to przerwać... z jednej strony tak mi dobrze przy nim... odrywam sie od codziennosci... rozmawialismy ostatnio i powiedzial ze jesli jedno z nas bedzie chcialo rezygnacji np ja to on nie bedzie mial nic przeciwko...pomózcie... mam metlik w głowie...

Gość chwila spokoju
straciłaś pracę a jutro po pracy masz się spotkać? 0/10

Wiesz takie romanse niczego dobrego nie przyniosą. Chociaż rozumie że brakuje ci uczuć i ciepła. Po prostu chciała byś byś kochana i przytulana. Tego właśnie ci brakuje że szukasz bratniej duszy.