Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ed Chiarini na facebooku

Polecane posty

Gość gość

prosze zobaczcie to

Gość gość
podbijam bo to wazne prosze zobaczcie to

Gość gość
media manipuluja i klamia nie pokazuja rzeczywistego swiata aktorzy graja inne osoby ktore nie sa prawdziwe on je demaskuje prosze zobaczcie to

Gość gość
O ja!! O ja!!! No nie o ja!!!! ­ A kto to jest?

Gość gość
np susan sarandon grala eveline widmer schlumpf prezydent ze szwajcari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mozna poszukac zdjec tych obu pan i porownac i inni aktorzy ktorzy graja politykow albo papiezy albo innych aktorow ktorzy nie istnieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tak media manipuluja i kreuja swiat ktory nie jest prawdziwy! wystarczy wpisac ed chiarini w google i wyskocza zdjecia tych falszywych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
to kryminalni ludzie ktorzy oszukuje i klamia niewinnych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oklamuja historie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
jak chcesz zyc w nieswiadomosci, oszukiwana i oklamywana, i nie myslec samodzielnie to nie moj problem

ale mnie nie interesuja zadni politycy, aktorzy, kto kim jest, jeju! jest to jest, nie ma to nie ma. mam swoje zycie i nim sie zajmuje a nie kogos obcego

Gość gość
zobaczcie hollywood illuminati przemysl muzyczny illuminati poszukajcie co ma wspolnego polityka z bankami etc

Gość gość
jowita do ciebie nie gadam wiem ze do takich ignorantow sie nie dotrze, zyj sobie w obludzie

Gość gość
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nawet niewiesz jak polska tez ma wspolnego z ameryka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość gość
niebede gadac z toba bo ty nic niewiesz i niedociekasz nic na wlasna reke to skad mozesz cokolwiek wiedziec adios

Gość gość
przestan sie wymadrac glupio jesli nie jestes zainteresowana tym to pokiego tu piszesz jeszcze i zagladasz bosz co za p***a

Gość gość
zegnam zegnam i nie chce cie tu widziec wiecej

Gość gość
facebook.com/dallasgoldbug i co z nim bo nie rozumiem albo zły profil znalazłem:O

Gość gość
Dobra, zalogowałem się i już wiem :O To jakiś nawiedzony czubek, pierwsze z brzegu zdjęcie scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/p480x480/1383094_10202457163175219_878138581_n.jpg to dwie inne osoby, ten po prawej to jakiś żydek amerykański co widać po ryju i uszach, z lewej typowy amerykanin :O

Gość gość
jan pawel 2 nie byl papiezem tylko gral go aktor tom landry, freddy mercury jest John Stossel, johnny kennedy jest jimmy carter, marilyn monroe i jacky kennedy grala rosalyn carter, chevy chase jest jim morrison, i inni ci ludzi sa tacy sami ze to nieprawdopodobne

Gość gość
wystarczy porownac jakies czesci twarzy jak nos albo oczy itd

Gość gość
najbardziej żenujące prowo miesiąca :o to już nawet nie jest śmieszne

Gość gość
ty gosciu jestes smieszny blazen ignorancie

Gość gość
boze jacy ludzie niektorzy sa glupi media manipuluja wami podaja rzeczy ktore nie sa prawdziwe a ci jak glupcy wierza we wszystko co im media podadza

Gość gość
tom landry kimkolwiek był świetnie mówił po polsku :D:D:D🖐️