Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykształcony mężczyzna

Ponadprzeciętnie inteligentny

Polecane posty

Ponadprzeciętnie inteligentny, wykształcony, oczytany, posiadający ogromny zasób słownictwa… Moi rodzice nie żałowali pieniędzy na moją edukację, rozumieją bowiem potrzeby inteligentnego człowieka, dzięki temu ukończyłem bardzo prestiżowy kierunek na który nie każdy może sobie pozwolić. Znam się prawie na wszystkim co może interesować humanistę, nie zawracam sobie głowy jakimiś prostymi rzeczami. Chciałybyście takiego mężczyznę?

Gość gość
a poza inteligencja jakie masz zalety?

Jakie mam zalety? Wydaje się że nie mam żadnych wad a o zaletach można by pisać całą noc. Jakie zalety powinien mieć mężczyzna?

Gość gość
Ponadprzeciętnie to Ty jesteś niedomyślny.

Gość gość
Inteligentnego - tak. Ale takiego, co przychodzi na forum i pisze o sobie w superlatywach oczekujac oklaskow?... Widac inteligencja to nie wszystko.

Skończyłem studia, spotykam się z przyjaciółmi, dyskutuję, czytam książki, ...

Gość aaaaaaallllliiiibaba
i zapewne ponadprzeciętnie bezrobotny

Gość gość
A co moze interesowac humaniste? Czy jesli mnie jako humanistke interesuja wloskie melodramaty, mam prawo wymagac od ciebie bys sie na nich znal?

Może wyjaśnię swoją obecność na tym forum. Jest tutaj dużo kobiet a ja zastanawiam się, czy kiedyś znajdę kobietę która w taki sposób mi dorówna pod różnymi względami że będę w stanie z nią stworzyć związek. Tracę nadzieję że ona gdzieś jest. Chciałem zapytać inteligentne Panie, co myślą o takim człowieku jak ja i o związku z nim.

Na pewno będzie dużo chętnych, tylko nie traktuj swojej ponadprzeciętnej inteligencji jak jakiejś specjalnej zalety, nie ty jeden masz ponad 115 IQ. :P I nie bądź snobem, którego proste rzeczy nie interesują ;)

Nie określiłbym siebie jako bezrobotnego. Szukam własnej drogi w życiu. Mam teraz czas by znaleść pracę ciekawą i rowijającą a nie przyprawiającą o depresję. Społeczeństwo nie jest jeszcze na tyle wrażliwe i dojrzałe by ludzie o mojej profesji mieli od razu po studiach dobrze płatną pracę. Tak, znam się też na włoskim kinie:)

jakie masz - zarobki, - masz mieszkanie - masz auto - znam wielu oczytanych, dr i mgr, którzy porzyczają pieniądze od mamy. Wykształcenie w nic nie daje, bo nie uczy samodzielności. Jedynie praktyka, czyni człowieka wartościowym. Z takim jak Ty, który nie potrafi rozróżnić humoru, od powagi ciężko się imprezuje, przebywa, czy po prostu rozmawia.

tak strasznie wysoko wyksztalcony i bez pracy? jakbys konczyl studia inzynierskie to bys mial wszystko, nie tylko inteligencje po humanistycznych szkolach

Moi Rodzice dają mi tyle pieniędzy że nie muszę się zniżać do takich prostackich rzeczy jak praca, zwłaszcza fizyczna Gdy zapłodnię kobietę to może byc ona pewna, że urodzi geniusza i szlachcica :)

Gość gość
To ja ci objawie te wielkie prawdy, bo widac dla nich jakos zabraklo miejsca w twoim rozleglym wyksztalceniu. Ludzie sa rozni i szukaja w zyciu innych rzeczy, maja rozne gusta. Jedna inteligentna pani powie, ze marzy o ponadprzecietnie inteligentnym facecie, a druga cie wysmieje, bo masz za malo w gaciach. Dziwne, ze kafeteria musi ci to uswiadamiac.

Gość gość
przeprasza Cie, ale Twoje ego rozsadza mi monitor, już nic innego nie widzę.

to że ktoś ma wykształcenie czy wiedze, głównie książkową nie może mówić, że posiada inteligencję. często tacy ludzie się gubią w życiu. A Ty jak jeszcze nie pracujesz, to w ogóle nie znasz życia... w ogóle. nawet nie wiesz, co Cię czeka. Jak Mamusia czy Tatuś nie załatwią Ci ciepłej posadki, będziesz biedny. lepiej weź się za swoje ego, bo w pracy często to co się nauczyłeś g***o znaczy... uwierz mi g***o.

Gość gość
A moja diagnoza jest taka: inteligencji twojej troche do idealu brakuje, czesciowo z uwagi na 'znalesc', a czesciowo dlatego, zes kochany nie pojal pytania o wloskich filmach.

Gość gość
wyksztalcony moze jestes, na pewno oczytany, ale inteligentny humanista? Jeszcze nie spotkalem :D

rodzice daja ci pieniazki, a jak rodzicow braknie to co wtedy? myslisz ze jakas panienka poleci na bezrobotnego ponadprzecietnego wyksztalciucha? nie masz przyszlosci chlopie. i nie zmyslaj wiecej bo twoja wyobraznia za daleko zaszla

- zarobki-Czemu kobiety oceniają po stanie konta? Moja mama nieźle zarabia a ponieważ jeszcze mieszkam z nią, korzystam z naszych wspólnych pieniędzy. To że teraz nie mam pracy, nie oznacza że w przyszłości nie będe bogaty. - masz mieszkanie- Nie, nie mam własnego mieszkania, chcę podróżować po swiecie i odkrywać nowe kultury. Nie wyobrażam soboe sytuacji w której mieszkałbym całe życie w jednym miejscu. To takie smutne. - masz auto-Nie mam auta i nie planuję. Będę mieszkał w wielkim zurbanizowanym mieście gdzie auto tylko rozprasza.

jestem pewien ze jak dam ogłoszenie w biurze matrymonialnym to kobiety będa sie bić o mnie :)

Gość gość
aha, i na pewno w tym wielkim zurbanizowanym miescie odnajdziesz te kultury :D uwazaj, zeby to nie byly kultury bakterii. Inteligentny czlowiek :D :D

Dlaczego uważacie że taki np. inżynier jest lepszy od filmoznawcy?

Gość jajesteminteligentna
nie zniżę się do poziomu związku z bezrobotnym