Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykształcony mężczyzna

Ponadprzeciętnie inteligentny

Polecane posty

Gość Wykształcona normalna kobieta
Autorze popracuj nad interpunkcją.

Myslę że wy w wiekszości jesteście prostaczkami, które pracują w fabryce na tasmie albo w hipermarkecie na kasie Z takimi nie chce miec nic do czynienia

jestem pewien ze jak dam ogłoszenie w biurze matrymonialnym to kobiety będa sie bić o mnie <- to był troll

Gość gość
A dlaczegoz to jak sie chce podrozowac nie mozna miec mieszkania? Na wymowke mi to wyglada. Ja chce podorozowac ale chce tez miec swoje miejsce na ziemi, a mezczyzna ktory by mi tego nie zapewnil (w dzisiejszych czasach czyt: nie pomogl zapewnic) nie znalazlby mojego zainteresowania w biurze matrymonialnym.

Gość julka19xx
Wielmożny Panie, na cóż Ci te mądrości, daremny twój popęd i trud.Bez kasy jesteś golas, to jak bez jaj Robin Hood. Mimo że poezji tomy-w głowie wszystko masz. Jam takiego nie chcę,głodu czuję strach.

Gość gość
ja mysle, ze nie tylko kobiety :D

Gość gość
ile ty masz chlopcze lat?

Proszę sie nie podszywać! Szanuję osoby które są zmuszone pracować w fabryce lub na kasie ale nie wyobrażam sobie siebie w takiej pracy bez żadnych wyzwań, monotonnej, gdzie każdy dzień wygląda tak samo. Myślę że kobiety powinny to raczej docenić. Wolałybyście mężczyznę mniej zarabiającego ale za to robiącego wrażenie swoją rozległą wiedzą czy też robotnika który przynosi pieniądze ale za to dłubie w nosie? Zastanówcie się

Ponadprzeciętnie inteligentny,super wykształcony...he,he Czekaj sobie księciuniu na równą sobie,mam nadzieję,że znajdziesz:)

Gość gość
Te, nieprzecietnie wykształcony, wszystkie kultury juz odkryto, chyba że chodzi ci o nowe kultury bakterii

Gość aaaaaaallllliiiibaba
powodzenia człowieku nikomu nigdy nic źle nie życzę!

Mam 26 lat. "mezczyzna ktory by mi tego nie zapewnil"-no właśnie, to słynne ZAPEWNIŁ, czy w polsce kobiety naprawde nie potrafią sobie same zapewnić czegokolwiek? Moja mama jakoś potrafi i nie ma z tym problemu. jest uprawnienie, dlaczego mężczyzna musi wszystko kupić, utrzymać rodzinę, mieć auto do wożenia królewny, mieszkanie gdzie ona zamieszka, dać na kosmetyki... A Wy drogie Panie?

Praca prostackim zajęciem? Jesteś jak widać ponadprzeciętnie inteligentnym snobem :/ też nie muszę pracować, a jednak robię to, bo daje mi to satysfakcję i niezależność. Wolę to od bezproduktywych dyskusji o włoskim kinie, na którym się znasz zapewne z nadmiaru wolnego czasu. Nie czyni Cię to lepszym od ludzi o bardziej przyziemnych zainteresowaniach, pracujących, którzy nie mają bogatych rodziców. Dla mnie na szacunek i miano inteligentego człowieka zasługują ci, którzy potrafią poradzić sobie w każdej sytuacji, wybrnąć ze ślepej uliczki w najprostszy sposób. Ty nie miałeś okazji się wykazać. Może jesteś oczytany, wykształcony itd., lecz czy czyni Cię to ponadprzeciętnie inteligentnym? Polemizowałabym, ale nie mnie to oceniać.

Moi przodkowie walczyli pod Grunwaldem :) A wasi? Pewnie odrabiali pańszczyznę :P

Gość gość
Bo nawiasiku to juz nie sposob doczytac, nie? Co mi po tym, ze moge sobie zapewnic mieszkanie, skoro facet bylby w nim pasozytem albo w lepszym wypadku gosciem?

Kobiety potrafią sobie wszystko zapewnić...oprócz k****a rzecz jasna,ale mając do wyboru bobka-snobka czy wibrator:)

A moja praaaababka była krulową Boną :)

sram na moja stara, liczy sie tylko jej kasa, wgl rodzice to ch*jnia, pamietam ja ojciec mnie yebal w doope i pchal mi futa do japy oł jea

Gość gość
hehehe , twoja interpunkcja ( nie masz pojęcia, co sie robi z przecinkami), ortografia :"znaleść" i bardzo prosciutki sposób pisania (poziom podstawówki) od razu zdradza, kim jesteś. Inteligentnej kobiety nie nabierzesz :):)

chyba kazdy, ciut bardziej inteligentny od autora czlowiek domysla sie, ze ten temat to prowokacja? ja tu pisze dla rozrywki, zeby poprawic sobie humor, bo po drugim poscie autora zrozumialam ze autor sie bawi