Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tusiek112244

Ból brzucha słaba miesiączka

Polecane posty

Witam ! Od kilku dni mam pewien problem. . . Może po kolei . No więc , w piątek <4dni temu> dopadł mnie bóle brzucha . Myślałam , że to zbliżająca sie miesiczka której sie spodziewalam , ból trzymał mnie do niedzieli dzisiaj wstałam rano i było wszystko ok , lecz tak koło godziny dwunastej zacząl boleć mnie brzuch dostałam niby miesiączki ale teraz boli mnie nadal brzuch i to bardziej niż zwykle . Musze zaznaczyc , że na mojej wkładce znajduje sie tylko kilka plamek . co to moze oznaczać?

Gość gość
Leć po test ciążowy

Gość gość
będziesz mama:)

bardzo bym chciała , z mężem skakalibyśmy z radości . Ale ten ból jest taki silny , że wstawać nawet jest mi ciężko ; (

Gość gość
jedz do szpitala bo jak jestes w ciazy to mozesz dziecku zaszkodzic

Gość sweet03
Ja ostatnio też mam takie bóle, budzą mnie w nocy Jest to silny ból brzucha oraz nerek,ból jest tak silny że trudno mi zmienic pozycie...Co to może być ?

Gość sweet03
Wiem ten ból jest nie do zniesiena, ostatnio ból był tak silny że promieniował mi do nóg wtedy to już wogóle nie mogłam się ruszyc... Zastanawiam się co to może być ?

Gość sweet03
Ja wogóle do lekarza z tym nie poszłam może dlatego że teraz mieszkam poza granicą.. Teraz mam kilka dni a w zasadzie nocy spokoju zobaczymy jak długo ? Gdy zacznie mnie znów bolec powinnam iść z tym do lekarza ?

Gość sweet03
U mnie z miesiączką to jest Maaasakra!!! Po pierwsze jest bardzo nie regularna nigdy nie wiem kiedy się jej spodziewać, dwa to przez 3 pierwsze dni jęcze z bolu i bardz bardzo a przez 4 ostatie jest w zasadzie ok wtedy jest baaardo mało obfita. Chociaż miesiąc temu miałam mniej obfitą i w zasadzie mnie brzuch nie bolał. Ale dzisiaj dostałam i chyba znow jej powtórka bardzo obfita i juz zaczyna mnie boleć brzuch... Masz może jakiś sposób ?

nie mam pojecia bo moja miesiączka jest zupełnie inna , na ogól składa sie ztrzech Etapów ; dzien pierwszy leci jak z kranu , drugi juz mniej a trzeci to tkz resztki

Gość sweet03
U mnie leci jak z kranu przez pierwsze 3 dni :( Nie wiem co jest przyczyną ? A też masz tak nieregularnie ?

Niestety tak . . . byłam nawet u lekarza ale on przepisał mi tabletki antykoncepcyjne , nie brałam ich bo staram sie z mezem prawie od dwóch lat o dziecko

Gość sweet03
Cholera nie dobrze ;/ Ja teraz niestety nie mam kiedy iść do lekarza bo ciągle pracuje... Już się boje jutra bo, kiedyś podaczas miesiączki dopadł mnie taki ostry ból że aż slabo i niedobrze mi się zrobilo ...

ja mam pierwszy raz takie cos . . . Nawet jak ta miesiączka była nieregularna to i tak przyszła i po trzech dniach już jej nie było . A teraz z jednej strony się męczę a z drugiej strony robię sobie nadzieję , że jednak to ciąża . . .

Gość sweet03
Ja już Wiem że w Ciązy na pewno nie jestem... Sama nie wiem może bym wolała mieć taką miesiączke jak ty Wiem że to bardzo głupio brzmi ale gdy mam taki ból to naprawdę dziwne myśli przychodzą do głowy... A idzisz jutro do lekarza ??

tak ide , najpierw zrobie test . Nawet jeśli wynik będzie negatywny to i tak wybiore sie do lekarza . Jeśli będę wiedziała co i jak to dam znać co to jest ;) < a ty Trzymaj kciuki żeby to była jednak ciąża > heheh ;)

Gość sweet03
Oczywiście będe trzymać :) i dawaj znać... Kiedy robisz test rano ?

Gość sweet03
To świetnie będe czekać i trzymam kciuki :) Do usłyszenia

Gość gość
Witam ponownie! kupiłam test ciążowy i zastanawiam się czy go zrobić . Miesiączka znowu jest raz normalna a czasem w ogole nie leci ;/ Zastanawiam sie czy zrobić test dzisiaj czy jutro rano. . . ? U lekarza także nie byłam bo jest na urlopie i bedzie dopiero w piatek

Gość sweet03
Ja bym na twoim miejscu zrobila już dzisiaj... Inaczej będziesz w nie pewności jak i będziesz się zamartwiać....

Gość sweet03
Aha, to tego nie wiedziałam :P To zrób rao i koniecznie napisz będe trzymać kciuki :) A co z bólem brzucha ?

Gość sweet03
Stosowałaś już jakieś tabletki typu Apap? Pytam Apap dlatego że jest bezpieczny nawet dla kobiet w ciąży, ie wiem jak z nospa ? Ja jak na razie mam spokój i mnie nie boli tylko dzisiaj pojawiły się jakies skurcze ale były krótkotrwałe