Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśkaluxtorpeda

jestem super i szukam normalnego facet

Polecane posty

Gość Aśkaluxtorpeda

na dłużej... na życie.... na zawsze....

Gość Aśkaluxtorpeda
ps tylko ten perfekcyjny musi kochać się kochać.... inaczej nie damy rady ze sobą....

Gość kokietka21
po co ci to? Facet zawsze ranil i ranic bedzie jedyny z nich pozytek to...... No wlasnie;p

Gość bez nicku póki co
no właśnie po ,to właśnie :D Luxtorpeda mnie przyciągnęła do tematu :) fanka ?

Gość gość
na forum erotycznym szukasz normalnego faceta? ale mnie ubawiłas dziecko buuuhahahahaha

Gość Aśkaluxtorpeda
normalny to taki, który jak mówi że lubi sex to po pół roku kochania 2-3 razy w tygodniu nie rezygnuje z tego lubienia... normalny to nie ukryty gej czy trans normalny tzn taki który nie lubi być lany przez sadystkę.... ps. sama jestem psychologiem więc facet musi byc normalny

Gość Aśkaluxtorpeda
tak dzieciaku bo świat dorosłych to głównie sex,,,,

Gość bez nicku póki co
Gościu chyba się zagalopowałeś. Uważasz, że na forum erotycznym nie ma normalnych ludzi ? To co tu robisz po pierwsze ? Po drugie będzie za chwilę w zależności od tego co odpiszesz.

Gość Aśkaluxtorpeda
moje dwa małżeństwa rozpadły się przez sexualne niedopowiedzenia - czas na uczciwość i otwartośc! albo zmienię orientację przez frustrację!

Gość bez nicku póki co
Aśka nie załamuj się ;) Dasz radę. :D Od razu napomknę, że nie mam nic przeciwko lesbijką gdyby ktoś źle zrozumiał moją wypowiedź ;)

Gość bez nicku póki co
nie idzie ten link spróbuj kliknąć udostępnij pod utworem i dopiero stamtąd skopiuj

Gość Aśkaluxtorpeda
nie no ja też nie mam nic naprzeciw tylko jestem zdecydowanie jeszcze hetero choć wiara w pleć męską jakby mniejsza.... lubię facetów pozytywnie zakręconych tylko, że tacy najczęsciej pozostają w szeregu z napisem kochanek a nie partner zyciowy.... dlaczego, zaden facet taki na stałe na hasło: Kotku przyjedz do mnie do pracy i mnie przeleć tego nie zrobi? Za to Kochanek jeszcze kwaity przyniesie...

Gość Aśkaluxtorpeda
wole: Luxtorpeda - Hymn

Nie rozpędzaj się :) nie trafiłaś jeszcze takiego jak się za frajerami ogląda to tak jest hehe bez obrazy oczywiście :D

Gość Aśkaluxtorpeda
No właśnie to chyba to psychologiczna zacięcie rozkazuje mi wybierać albo genialnego idiotę z przerostem ambicji albo uroczego ćpuna....

Gość gość
Ja jestem normalny, tylko pewnie mieszkasz gdzieś na drugim końcu Polski...

Gość Aśkaluxtorpeda
W-wa

Gość bez nicku póki co
Aśka też wolę hymn ale granie tego na ero to jakby świętokradztwo dla mnie więc wybacz. A o lesbijkach wspomniałam tylko w ramach poprawności politycznej ;) Ok idę pogrzebać w odmętach. Baw się dobrze i nie daj się zjeść :)

Gość gość
Do takiej Pani psycholog trafić to zabójstwo aczkolwiek wszystkie mają wściek macicy. Nadaje się na terapie z takimi przekonaniami ? Bo tak się składa, że się rozglądam.

Gość Aśkaluxtorpeda
człowiek w pewnym wieku (a mam 33 lata) dochodzi do wniosku, że już nie chce robić w konia swojego faceta (każdy facet na stałe marzy o dziecku jakby nie dochodząc do oczywistego faktu, ze dziecko robi się razem) i nie chcę już miec kochanków na boku... chce miec normalnie w zwiazku...

Gość gość
jak dlugo jestes psychologiem ?