Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz nie chce tak dluzej zyc

Polecane posty

Gość gość

kocham bardzo kogos z kim nigdy nie bede, nie potrafie o nim zapomniec, ciagle mysle.Staram sie wybic go sobie z glowy od 4 miesiecy i to uczucie wcale nie slabnie, nie chce mi sie juz zyc...

Gość gość
Wiem coś o tym, ja sie męczyłam dwa lata. Nadal czasami o nim myślę, ale przeszło, gdy go widzę serce zabije mocniej, ale to już nie to samo. A te dwa lata były moim małym koszmarem.

Często tak bywa że ulokujemy swoje uczucia w nie właściwej osobie. Też tak miałem więc cię rozumie. Musisz wiedzieć też o tym że na silę nikt cię nie pokocha.A tak chyba jest w twoim przypadku. Ty darzysz uczuciem tą 2gą osobą ale Ona ciebie już nie. Czas jest najlepszym lekarzem ludzkiej duszy. Z czasem poznasz kogoś kto będzie ciebie wart.

Gość gość
Na złamane serce, potrzebna jest nowa miłość! Głowa do góry! Nie poddawaj się :)

Gość gość
a ja jestem zmuszona widziec go czesto, poniewaz mieszkamy w tym samym bloku, tym trudniej mi tak po prostu o nim zapomniec...

Gość gość
Najlepszym lekarstwem na złamane serce jest nowa miłość i oczywiście czas. Potrzebujesz go jak niczego innego, by nauczyć się żyć z tym uczuciem. Jesteśmy tak skonstruowani ,że nie potrafimy wzbudzić w drugim człowieku uczuć na siłę. Może tak miało być? Skoro On nie potrafi Cię kochać, może nie jest Ciebie wart.

Znajdź sobie jakieś absorbujące zajęcie, żeby zmusić umysł do myślenia o czymś innym. Może masz możliwość wyjechać? kiedy byłem studentem, w podobnej jak Twoja sytuacji bardzo pomógł mi wyjazd na kilka miesięcy za granicę.

Gość gość
Nie martw się, po ok. 10 latach Ci minie. Będzie znośnie. Serce nie sługa. Tak już jest.

Gość gość
po 10 latach? błagam Cie nie dobiaj mnie jeszcze....