Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie badanie może wykryć kamicę nerkową Do jakiego lekarza się zgłosić

Polecane posty

Gość gość

czuję ból w okolicy jelit ale równie dobrze może to być nerka. Już sama nie wiem do jakiego lekarza się zgłosić

Gość gość
Do dobrego specjalisty od akupresury

Gość gość
nerkami zajmuje sie nefrolog ale do niego trzeba miec skierowanie. najpierw idz do ogolnego i opowiedz o swoich objawach. i napisz tutaj, moze ktos mial podobnie to moze cos doradzi.

Gość gość
Akupresura dotyczy całego organizmu,i to trzeba sprawdzic,a nie wyjmowac nerke i ja sama leczyc,ona sama nie bedzie funkcjonowac

Gość gość
Byłam u ogólnego. Lekarka powiedziała że to widocznie jakiś stan zapalny i przepisała antybiotyki. Ale mi się to nie podoba. Dla mnie to strzelanie w ciemno. Byłam rozczarowana bo myślałam że mnie na jakieś konkretne badania wyśle, które pokażą czarno na białym co mi jest.

Gość gość
a dlaczego uwazasz, ze to kamica? a gdzie ci dokladnie boli?

Gość gość
No to przeciez mówie,ze trzeba isc do specjalisty od akupresury,nie podoba sie a chodzisz

Gość gość
idz do innego lekarza, co za głupota przepisywać leki bez sensownej diagnozy :O a jakie masz dokladnie objawy?

Gość gość
Ale nie do lekarza,przeciez powszechnie wiadomo nie od dzis ze lekarze nie lecza

Gość gość
ale lekarz moze skierowac na badania diagnostyczne ktore potwierdza lub wyklucza dane schorzenie. poza tym juz nie gadaj. w zyciu do lekarzy sie nachodzilam i na szczescie trafilam w koncu na takich ktorzy LECZYLI i wyleczyli bo byli specjalistami nie dosc ze dobrze wyksztalconymi to jeszcze z powolania.

Gość gość
Ale najlepszym specjalista jest ktos od akupresury,TWój organizm nigdy nie kłamie,a łazenie po lekarzach moze trwac latami a Twój stan ulegnie diametralnemu pogorszeniu,miec wykształcenie to za mało,trzeba miec odpowiednie wykształcenie,