Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspolczuje ludziom ktorzy maja dzieci

Polecane posty

Gość gość

zycie to piekło .

Gość gościnnie tu jestem
też mi żal twoich rodziców

Gość gość
zgadzam się, masakra. Zwłaszcza kobiety ostro przez bachory dostają w doope :O

Gość gościnnie tu jestem
bo swoich nie znam :( Mnie znaleźli na śmietniku w reklamówce osiedlowi żule którzy przehandlowali mnie szajce księży pedofilów za flaszke Smirnoffa :(

Gość gościnnie tu jestem
może jeszcze coś napisz podszywający się smarku

Gość gość
powolując kogoś na swiat mimo swiadomosci ze ta osoba umrze na raka , bedzie cierpiała - to prawdziwa bezczelnosc

Gość gość
powołując ich na świat , świadomie narażacie ich na cierpienie. To jest egoistyczne

twoja matka pewnie tez ciebie nienawidzila i wspolczula sobie przej****ego zycia z takim bachorem :D

skoro nie masz dzieci skad wiesz ze takie zycie to pieklo niecierpie ludzi ktorzy wypowiadaja sie na tematy o ktorych nie maja bladego pojecia to tak jakby swinia wypowiadala sie o lataniu samolotem

Gość gość
a ja współczuje takim co nie maja dzieci i rodziny i sa pusytymi i glupimi ludzmi bez przyszlosci. siedza i pisza bzdury z zazdrosci o to ze inni maja rodziny, maja szczescie, prace... a dzieci, coz trzeba sie przy nich na pracowac ale jak ktos ich nie ma nie moze rozumiec jak bardzo warto

Gość gość
nie popadajmy w skrajności, sama mam 2 dzieci i przyznam szczerze że gdybym się dowiedziałą przed zajściem w ciąże że młody mi takie piekło na ziemi urządzi to nier zdecydowałabym się na kolejnego malucha. Fakt dzieci to frajda...... ale też ogromna odpowiedzialność i czasami żazdroszczę bezdzietnym parom. Ale tez nie robię z siebie matki polki której trzeba rozwijać dywany tym których go nie mają