Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panimigotkablyskotka

Czy jestem gruba

Polecane posty

Mam 168/69 cm, waże 59-65 kg (waha się). Wymiary: biodra 93 cm, talia 65-66 cm, pas 76 cm (na wysokości pępka), łydka 37 cm, uda 61-63 cm, ogólnie nogi mam masywne :( Biust mam mały B70. I nie wiem czy taka figura jest dobra czy raczej nie, nie ukrywam, że chciałabym schudnąć. Jeżeli chcecie możecie podać swoje wymiary.

Gość gość
masz małe cycki i wielkie uda, reszta ok na cycki push up a na uda ćwiczenia bo od diety nie schudną

Uda to już po części zaakceptowałam, nigdy chyba z nich nie schudnę, pośladki mam też duże, o ile w biodrach mam 93 cm, tak w samej pupie 98/100 cm, ale jest jędrna, okrągła :/ Uda tak jakby ją podtrzymują :) Piersi są właśnie moim kompleksem, nigdy ich nie zaakceptuje mimo, że mają fajny kształt, niby proporcjonalne, ale bardzo male.

Gość prawictwo pospolite125
myslisz ze pow wymiarach da sie ocenić ? To czy powinnas schudnąc zalezy jak ci sie rozklada masa. Jak wygladasz w bieliznie . Niektóre kobiety przy twoim wzroscie i wadze nie musz zrzucać kg , bo prezentuja sie dobrze

Gość gość
waga sie waha o 6 kg???????????????????????????

Gość gość
Mam ten sam wzrost i kiedyś ważyłam podobnie do Ciebie, miałam tylko trochę większy biust. Wyglądałam okropnie, czułam się bardzo gruba. Wzięłam się za siebie, sport, normalne odżywianie. Tylko mi nie mów, że nie da się wysmuklić ud. Chcieć to móc, dzisiaj ważę 52-53 kg.

Tak, waha się nawet 6 kg, teraz nie wiem ile dokładnie waże bo od pewnego czasu w ogóle się waże. Prawictwo Tkanka rozkłada mi się równomiernie, chyba jestem klepsydra, no ale mam mały biust. Nie umiem sama się ocenić, na brzuchu i rękach jest tłuszcz, tak samo na nogach, ale widać mięsinie brzucha, na łydkach, tricepsu, bicepsu pod tym tłuszczykiem :/

A diet nie chce stosować bo schudnę z biustu, w miarę dobrze odżywiam się, musze się tylko zmotywować do ćwiczeń.

wystarczy ze bedziesz trzymac wage 58-59 kg i bedzie dobrze .. 66 kg to jednak odrobine za duzo

Nie ważyłam jeszcze tyle :) Napisałam taki przedział bo generalnie nie waże się, a i takie wahania wagi zdarzały się.

Ale i tak czuję się grubo :(

i waga ci nie jest potrzebna . Regularnie mierz sobie uda - nie powinno być wiecej niz 55 cm .. ten wymiar 61-63 cm nie jest dobry

Gość gość
co za beznadziejne pytanie, najpierw piszesz ze ważysz tyle , potem ze jeszcze tyle nie ważyłaś... O co ci chodzi, co za kretynka z ciebie! Różnica 6 kg wagi to bardzo duzo!!!!!!!

według mnie wymiary 72 pas 55 cm uda a przy jakiej wadze je osiągniesz to nie ma znaczenia , waga nie jest potrzebna zwyczajnie 62 cm w udzie nie jest dobre .. ale 55 cm jest w porządku

według mnie wymiary 72 pas 55 cm uda są już przyzwoite

Gość gość
ktos tu sobie jaja robi,albo chce sie dowartosciowac wymiary sa dobre,a ty chyba nie masz pojecia co znaczy gruba ot kokietka ze spalonego teatru

Nie, ten temat to nie żart. Leviatan Dziękuje :) Koledzy często mówią, że przesadzam kiedy wspominam, że muszę przejść na dietę, najbardziej podobają się pośladki i uda, ale nie wiem czy to tylko tak z grzeczności... Mam dużo kompleksów, a największym jest biust.

biustem sie nie martw - posladki sa wazniejsze

wiesz koledzy mają rację "straty" w biuście nadrabiasz pupą i nogami. masz ładną figurę i wyimaginowane kompleksy ;)

A dlaczego pośladki ważniejsze od biustu? Zawsze wydawało mi się że odwrotnie:)

może dlatego ze na posladki sie zwraca sie głównie uwage

Aha, ale i tak czuję się wybrakowana, nie mogę pokazać piersi w dekolcie? A Wy bardzo lubicie dekolty? ;) Nie są jakieś bardzo mikro, ale małe na pewno.

Ja znam jedną fajną laskę która waży wiecej niz 60 kg . Nazywa sie Dawson Miller mozesz znalezc jej zdjecia na google grafika.. pamietam jak oglądałem pierwszy film z jej udziałem 10 lat temu

Ładna, a skąd wiesz ile ona waży? Z figury i nawet typu urody jestem do niej podobna, może odrobinę szczuplejsza, no i mniejsze piersi;)

Gość gość
nie wiem ile waży , ale jestem pewien ze spokojnie o 10 kg wiecej niz przecietna modelka .. Wiec 60 kg na pewno ma . https://www.youtube.com/watch?v=NIlzwJ-_wbM To jest dowód , ze cieższe laski też dają rade .. Wiec nie zawsze jest sens katować sie dietami

nie wiem ile waży , ale jestem pewien ze spokojnie o 10 kg wiecej niz przecietna modelka .. Wiec 60 kg na pewno ma . To jest dowód , ze cieższe laski też dają rade .. Wiec nie zawsze jest sens katować sie dietami

Gość gość
Ale masz problem gruba nie jesteś a idealnych kobiet z idealną wagą, wzrostem i wymiarami jest na prawdę niedużo, żeby każdy miał takie problemy to o ile łatwiej by się żyło. Jeśli jesteś młoda, to uważaj co jesz, żeby nie tyć, trochę poćwicz brzuszki, trochę na nogi i będzie dobrze a biust no niestety nic nie poradzisz tak natura cię obdarzyła, chyba, że silikony to będziesz wtedy Pamela.