Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla siebie dzieci do domu

CO NAJCZĘŚCIEJ ZAMAWIACIE NA ALLEGRO pytajnik

Polecane posty

Gość dla siebie dzieci do domu

tak ogólnie. Dla siebie, dla dzieci, do domu. Co się opłaca kupować na allegro?

Gość gość
przed ślubem kupowałam na allegro mnóstwo rzeczy zaproszenia, lampiony, upominki dla gości, stroi do włosów, księge gości, upominki dla rodziców, a teraz to najczęściej buty, torebki, portfele, zabawki dla dziecka. Ubrań na allegro kupować nie lubię, wolę przymierzyć.

Gość gość
No ja też ubrań wole nie zamawiać przez allegro, bo albo mijają się z prawdą(krój, rozmiar, materiał), albo w ogóle są brzydkie.... a na zdjęciach wyglądają tak ładnie. Buty też kilka razy już zamówiłam i chociaż zamawiałam rozmiar jak mój..te same centymetry wkładki to i tak nigdy nie pasowały:/ Także teraz zamawiam tylko jakieś kosmetyki. Dla dziecka zamawiam buciki..bo na szczęśćie jakoś zawsze było ok. Krzesełko ze stolikiem również dla małego, oraz wózek i też było ok.

Gość gość
A zapomniałam, buty zamawiam tylko dla męża - sama kupuję w sklepie, a w nikach i lacoste zawsze się mu rozmiar zgadza. Zamówiłam też łóżeczko ze wszystkim akcesoriami dla dziecka.

Gość gośśćć
Ja napiszę co nie zamawiam bo będzie szybciej;) Nie zamawiam butów , artykułów spożywczych, środków czystości . Poza tym zamawiam chyba wszystko albo prawie wszystko ;)

Gość gość
na ebayu kupuje, mam lepsze oferty :classic_cool:

Buty dla synów. Bo jednak przy butach sportowych jest duża różnica, zapłacić 250 na allegro, zamiast 350 w sklepie ;) Ogólnie buty to najczęściej dzieciom kupuję na allegro bo jest fajny wybór i możemy siedzieć i wybierać ;P Książki do szkoły, też zawsze na all. Mam sprawdzoną hurtownię, odbieram potem osobiście, mam 20 % rabatu od cen hurtowych, bo zamawiam od lat i jeszcze zawsze dorzucą coś do czytania :D Pościele dla dzieci, bo w sklepach nawet takiego wyboru nie widziałam.. Gadżety na urodziny, tasiemki 2,5 cm, bo jest mega przebitka w sklepach.. (w sklepie płacę 2 zł/metr, na allegro góra 7 zł za 32 m) Dzięki allegro mam fajną paczkę znajomych. Za darmo :D :D :D

Gość gość
Rzeczy dla dziecka. Pościel do łóżeczka, butelki, czasem jakąś zabawkę, ciuszki (ale tylko bieliznę niemowlęcą), pieluszki tetrowe, emolienty. Dla siebie czasami jakieś kosmetyki, ubrania też (ale raczej przestanę, w sklepie jednak lepiej...)

Gość mamaizona
ja kupuje wszystko oprocz spozywki, chemii i sprzętu domowego:) czyli ubrania, buty, torebki, kosmetyki, książki, posciel,art, lazienkowe

Gość mamaizona
kuchenne, dekoracje, prezenty(zabawki)

Gość mamaizona
[zgłoś do usunięcia] gość No ja też ubrań wole nie zamawiać przez allegro, bo albo mijają się z prawdą(krój, rozmiar, materiał), albo w ogóle są brzydkie.... a na zdjęciach wyglądają tak ładnie. Buty też kilka razy już zamówiłam i chociaż zamawiałam rozmiar jak mój..te same centymetry wkładki to i tak nigdy nie pasowały:/ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx rozumiem Ciebie, bo moje znajome maja tak samo natomiast ja nigdy!!!nie miałam problemu ze złym dobraniem rozmiaru:) kilka razy moze kolor leciutko odbiegał od foto, ale zwykle na korzysć:)

Gość gość
A ja właśnie zamawiam sukienki, po co w bonprix np, płacić za to samo o połowę albo i więcej, drozej, a rozmiar 38, zawsze na mnie pasuje.

Gość 123mama123
w sumie to samo,co wymienila"mamaizona" 80% wszystkich zakupów robie przez net