Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angora89

Diera 8h zapraszam wszystkich chętnych bez wyjątku i młodych i starszych

Polecane posty

Gość Angora89

tak jak w temacie zapraszam wszystkich tych którzy stosują tę dietę i chcą zacząć.

Ja w to wchodzę! Oj, trzeba zlikwidowac zbędne kilosy. OD JUTRA START! ja będę jeść w godzinach 9.30-17.30.

Gość Angora89
Suuziee miło mi:) Ja jestem od czwartku,napisz ile chcesz zrzucić i ile masz wzrostu.

Gość Angora89
dobra ślepa jestem 63kg:) ja aktualnie mam 59 dążę do 50 a wzrost to 163

Gość Angora89
a mi od wczoraj zdecydowanie bardziej pasuje jedzenie od 8-16,bo wcześnie wstaje,a i wcześnie kładę się spać.

Gość Angora89
witam, ja teraz popijam wodę i za chwile zrobię sobie kawę i trzeba ruszyć swój tłusty tyłek do sprzątania eh życie....:) kupiłam też wczoraj chlebek polecony w piekarni i nie pamiętam jak się nazywa a jest pyszny.Na obiad miałam dziś zrobić naleśniki z zerem feta i szpinakiem, ale oczywiście zapomniałam kupić ser i efekt jest taki, że nie mam pomysłu na inny. Ewentualnie jakąś zupę....krupniczek może:) a co tam u Ciebie Suuziee?

A ja właśnie jem śniadanko (jogurt z musli ) :) Na obiad zupa to dobry pomysl, bo nie jest bardzo kaloryczna, a długo się nie jest po niej glodnym .:) Ja chyba jem ciemny ryż do tego kurczak i brokuly. Zdrowe i smaczne, należę do tych co lubia brokuly, szpinak i brukselke :D

Gość Angora89
ja też lubię warzywa, ale często dla samej siebie nie chce się robić bo mąż t jest mięsny a córka często wybrzydza,ale często robię warzywa na patelnię.