Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kichha

gadki lekarzy ginekologow

Polecane posty

Gość kichha

dzisiaj bylam u ginekologa. juz ktorys z kolei gada o tym, ze trzeba myslec o ciazy, bo to czy tamto. mam stwierdzone pco- owszem moga wiazac sie z tym jakies problemy ale niekoniecznie, bo kazdy organizm jest inny. najbardziej wkurza mnie takie gadanie, ze POWINNA PANI. no ludzie nie kazdy ma warunki na jedno dziecko albo moze miec na razie inne plany w zyciu niz dziecko!:/ w ogole pytam swojego lekarza o kontrolne badania hormonalne, czy po odstawieniu anty wskazane jest zeby zrobic, a on do mnie "a po co?". i taka gadka z lekarzem!!! facet ma ok 70 lat, ale nawet z mlodszymi lekarzami tak wlasnie przebiegaja rozmowy. ginekolog mysli, ze ktos spi na kasie ze za kazdym razem bedzie sobie pozwalal na dziecko? jest masa innych przykladow takich rozmow, ale pytam czy istnieja normalni lekarze, czy sa tylko konowaly? a wy jakie mialyscie przygody? zastanawiam sie nad tym zeby zmienic lekarza:/ albo zaryzykowac i odczekac iles miesiecy w kolejne, zeby dostac sie do centrum zdrowia matki polki w lodzi:/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować