Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menvagoria

dieta wodna w górę zamiast w dół

Polecane posty

Gość menvagoria

jestem na diecie wodnej od wczoraj (jem normalnie - zdrowo).wypiłam 5l wody, choc planowalam wiecej... lecz zamiast czuć się lekko moj brzuch jest taka twardą piłeczką i doszły mi 2 kg. czy jakoś się to zmieni? w końcu chciałam schudnąć

Gość flower74
A 5 litrów to nie za dużo? Przy dużym wysiłku i bardzo mocnym poceniu się powinno się pić więcej niż 1,5 litra A teraz chyba za dużo się nie pocimy. Taka ilość wypijanych płynów grozi utratą elektrolitów, a to jest bardzo niebezpieczne. Skoro tyle wczoraj wypiłaś, to zapewne wszystkiego nie wydaliłaś (wypociłaś) i stąd te 2 kilo więcej. Nie radzę ważyć się codziennie, raz na tydzień, 10 dni jest ok. A co wczoraj jadłaś? dużo soli zjadłaś? To też ważne. Węglowodany, owoce, warzywa zatrzymują wodę. Białko sprzyja jej stracie

Gość 13Ilona
Ja też nie radzę ci się ważyć codziennie. To nie najlepszy pomysł. Może zacznij trochę ćwiczyć i to ci pomoże. Jeśli nie to zmień dietę na inną, no i ewentualnie wesprzyj się potem kapsułkami na odchudzanie. Ja sama biorę dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html i stosuję dietę MŻ i to mi pomogło pozbyć się 12 kilogramów.

Gość Olcia Dubicka
Ta dieta jest bez sensu a ilośc wody za duża, gromadzisz wodę w organizmie. Mi pani u której opiekuję się maluchami zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem w miesiąc straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że tabletki zostały przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co także zwiększa bezpieczeństwo