Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę poznać dziewczynę która nie ma konta na facebooku

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym taką poznać tylko gdzie szukać ? Inteligentną, z pasjami. Nie pustaka, który ma konto na tym lewackim ścierwie albo twitterach.. Mam szukać w Trzecim Swiecie czy na Syberii ?

Gość gość
w Polsce B. Tam wciąż króluje nasza klasa

Gość gość
Zle sie wyraziłem..dziewczyny, ktora nie ma konta na zadnym portalu spolecznosciowym !

Gość gość
Nie wiem gdzie są takie skłoty, poza tym boje sie ze moze byc narkomanką, nie uznaje używek, moze palic papierosy i czasami sie napic na imprezie ale żadnych narkotykow

Gość gość
Jest takich wiele. Nie posiadam, uważam to za stratę czasu (wiem, kafeteria też jest stratą czasu). Poza tym, facebook stanowi tylko namiastkę normalnych kontaktów międzyludzkich. Wolę real niż klikanie.

Gość gość
Przeciez w Trzeci Swiecie i na Syberii tez uzywaja f-b. Raczej poszukaj wsrod dziewczyn po 80tce.

Gość gość
nie demonizuj.Kiedys uwazano,ze naredziem szatana jest radio, telefon. Konta spolecznosciowe oszzcedzaja czas i ulatwiaja zycie. Oczywiscie z wszystkiego nalezy umiec korzystac, bo jak malpie dasz brzytwe...Ale czy musisz sie obracac wsrod malp?

Gość gość
ja nie mam :D i nie będę z pełną premedytacją

Gość gość
poszukaj na cmentarzu, bo jak kto nie ma konta na FB, to znaczy, że nie żyję, głupi capie

Gość gość
w trzecim swiecie 90% ludzi nie ma komputera a co tu mowic o internecie ??? chyba,ze o modemowym w szkolach z zawrotną prędkoscią 16kb na sekunde :D W Afryce poza miastami wiekszosc ludzi zyje w lepiankach, slumsach, myslisz ze oni wiedza co to fejzbuk ? wiedza co to pepsi coca cola ameryka ale nie takie pierdoły. Na Syberii tez ciezko o neta, tam jest zaledwie kilka wiekszych miast a tak to same miasteczka i wsie, praktycznie odcięte od swiata, zacofanie straszne. Kolejny kraj Chiny - supernowoczesne sa tylko duze miasta, 70% Chinczykow zyje na wsi gdzie nie ma nic tylko ryż i góry. Biedota w Ameryce Południowej i Srodkowej, Karaiby. Duzo jest takich miejsc. Na swiecie jest 7 miliardów ludzi a fejzbuka ma tylko 1 miliard ;) (wiele kont nalezy do firm, roznych marek, setki britney spearsów, dzastinów bieberow etc)

Gość gość
ja nie mam konta na facebooku ani na żadnym innym portalu i mieć nie zamierzam i tak ze mną źle bo czasem zaglądam na kafe :P

Gość gość
proponujesz temu tumanowi, żeby do Afryki pojechał?????

Gość gość
ja mam konto na fb ale z niego nie kozystam, jest potrzebne jak ktos np zmieni nr tel i nie ma sie jak skontaktowac, wiec najpierw zorientuj sie kto jak z niego korzysta

Gość gość
Tak owszem możesz jest parę osób które nie mają facebooka , osobiście znam dwie osoby bez tego i innego portalu... i żyją pełnią życia bo akceptują rzeczywistość i ją zmieniają

Gość gość
Ja akurat mam konto na fb ale rzadko korzystam i nic nie udostępnia w wolnych chwilach czytam książki i robię inne przyziemne rzeczy nie każdy kto ma fb jest pustakiem