Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

też tak macieee

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze rok temu kiedy tylko widziałam jakiś temat o tym że np geje są gorsi, albo że pedofile są nie słusznie karani zaraz odpisywałam - broniłam mniejszości, obrażałam homofobów czy rasistów. A teraz? Nie mam na to siły. Kiedy widzę taki temat, dalej się bulwersuje, ale już po prostu nie mam siły tłumaczyć swojego zdania. Zrozumiałam że jeżeli człowiek jest zaściankowym debilem to już nic tego nie zmieni. A teraz przykład widzę temat "Feministki to kobiety upadłe" Już chcę napisać że przecież walczą o nasze prawe, że to dzięki nim możemy glosować, ale nagle się wycofuje, bo przecież zaraz ktoś napiszę znowu że feminizm kończy się gdy trzeba wnieść szafę na 8 piętro :o, chociaż to idiotyczne bo feministki nie walczą o to żeby to teraz kobiety to robiły, ale żeby miały prawo to robić i będziemy sie tak kłócić, sama nie wiem po co skoro ten burak i tak nie zmieni zdania. Kafeteria zaczęła mnie nudzić, większość tematów zaczyna się od jakiegoś obraźliwego stwierdzenia gdzie autor chcę aby ktoś to rozwinął. Nie nudzą was te kłótnie?

Gość gość
Ja też już się w takich tematach nie wypowiadam to nie na moje nerwy :)

Gość gogolinek
Obrażanie sie nawzajem to cały urok kafe :D!

Gość gość
tak, ja też czasem lubię się pośmiać z tych tematów, ale nie macie wrażenia że tracicie tu czas???

Gość gość
Ja i tak nie mam nic ciekawego do roboty, kafe uzależnia. Jestem tu już od 3 lat,niby mam dość, ale i tak zawsze wracam :o

Gość gość
ale mi nie chodzi o prowokacje, tylko o takie zwykłe tematy np o gejach, gdzie ktoś ich obraża, ja staję w ich obronie a nic z tego nie wynika.

Gość gość
Rozumiem Cie, mi też nie chce się już z nikim kłócić, ale mam o to żal bo jednak chciałabym wyrazić swoje zdanie, ale tak samo jak ty nie mam siły.