Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z moim zyciem jest wszystko nie tak

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat, jestem kobieta, nie mam znajomych, nie mam faceta, nie mam motywacji do niczego. Wszyscy ludzie w moim wieku maja fajne poukladane zycie, a ja co mam robic ze swoim? Brakuje mi wyjsc na imprezy, spotkania, ale nie mam kim i nikt mnie nie zaprasza :( Pocieszcie :(

Gość gość
Nie pocieszcie, tylko chłopa znaleźć pomóżcie. :-)

Gość gość
E tam, w tym wieku to juz sie chlopa nie znajdzie, wiec nie mysle o tym.

Gość gość
Co to znaczy, że się nie znajdzie?! Bardzo koszmarna jesteś z wyglądu? ;-)

Gość gość
To znaczy, ze juz zaden fajny facet w tym wieku nie jest wolny, co 3ci temat o tym mowi tutaj, kazda kobieta uwaza to samo.

Gość gość
Z reszta bardziej brakuje mi znajomych niz faceta, bo juz nie umiem sie zakochiwac.

Gość gość
A co z tym twoim wyglądem? :-)

Gość gość
Czy jest tu jakas kobieta, ktora ma tak przegrane zycie jak ja?

Gość gość
Dobry mam wyglad. Foty nie wysle nikomu.

Gość gość
Co ty smęcisz o przegranym zyciu, jak tu facet ciebie o wygląd pyta...

Gość gość
Dobry (albo nie) wygląd to mieli Żydzi ukrywający się po aryjskiej stronie. Jakieś szczegóły? Zdjęcia nie trzeba.

Gość gość
Jestem troche mlodsza ale tez boje sie ze zostane sama. Teraz ma znajomych ze studiow ale kiedy je skoncze to wszystcy rozjada sie w swoje strony i tez zostane sama. Przeraza mnie ta wizja

Gość gość
Z tym przegranym życiem to gruba przesada.

Gość gość
Jak jestes jeszcze na studiach, to spokojnie z 5 lat jestes ode mnie mlodsza, wiec bardziej komfortowa sytuacja.

Gość gość
Nie szukasz faceta. Chcesz sobie postękać i pokwękać na los. Paka!

Gość gość
Ale sami zobaczcie, w Polsce w tym wieku ludzie maja rodziny, jak ktos nie ma, to czesto nawet do kina nie ma z kim isc, imprezy sie urywaja, co mozna z takim zyciem robic? Ja juz nie mam pomyslu. Czuje, ze przegralam, bo nie mam zycia wg wzoru: narzeczony, studia+praca, maz, dziecko.

Gość gość
Nie szukam faceta na kafe, widze jakie tu sie cyrki wyprawiaja od jakiegos czasu ze zdjeciami czyimis i tego typu historie. Szukam tu inspiracji co zrobic z zyciem i pocieszenia, bo jestem zalamana.

Gość gość
Zgadza sie ale większość moich znajomych jest w związkach i nie ma już czasu zeby gdzies wyjsc wiec wiem co czujesz

Gość gość
Aha, czyli masz rzeczywiscie sytuacje podobna do mojej... A dlaczego nikogo nie masz kolezanko?

Gość gość
zapomnialas uwzglednic w tym wzorze: studia, chlopak, praca+slub albo slub+praca, dziecko, dziecko, praca, praca, praca, zdrada, zalamka, rozwod albo udawanie na ogol jednak udawanie, kicha, kicha, kicha, choroba, kicha, smierc

Gość gość
A co ci da pocieszenie, jeśli nie rozwiążesz swoich problemów? Trzy dychy na karku, a bredzisz jak gimnazjalistka. Ech....

Gość gość
Bylam w zwiazku ale sie rozstalismy i od ponad roku jestem sama. Jedna przyjaciolka w zwiazku+ praca- malo czasu, druga wyjechala za granice do pracy, trzecia nie jest z mojego miasta wiec tez czesto wyjezdza do domu. Mam duzo znajomych spoza mojego miasta wiec tez nie zawsze sa dostepni. A faceci hmm bylo kilka sytuacji ze myslalam ze sie uda ale wychodzilo jak zawsze...

Gość gość
Udawanie? Mi sie wydaje, ze ludzie nie sa az takimi masochistami, zeby sie meczyc, jesli byloby im zle. No wzro troche uproszczony. Ale z kazdej strony promowane sa zwiazki i taka osoba jak ja nie ma co ze soba zrobic.

Gość gość
Mam tez wrazenie ze osoba ktora nie jest w zwiazku postrzegana jest jako gorsza... przynajmniej ja sie tak czuje

Gość gość
Nie wiem co mi da pocieszenie. O rozwiazanie trudno, bo trudno jest mi sie w kims zakochac, podziwiam innych , ze jest to dla nich takie proste i wziecie slubu tez.

Gość thorgal30
a co to znaczy, że w tym wieku wszyscy fajni faceci są już zajęci, bzdura, ja też jestem sam i mogę powiedzieć, że wszystkie fajne kobiety są już zajęte, a jak już staję się wolna, to kordon samców stoi w kolejce do niej. tak to widać z perspektywy faceta i dodam, że Wy kobiety macie lepiej, oczywiście jak macie w głowie poukładane, bo to Wy wybieracie, a my tylko się staramy, aby wybór padł na nas ;)

Gość gość
Ja tez sie czuje gorsza, nawet jak poznaje jakiegos faceta, to nie umiem sie szybko zakochac albo zobowiazac, a spotkalam sie z tym, ze faceci szybko chcieli deklaracji i zapewnien , ze nie marnuja czasu. I seks od razu najlepiej.

Gość gość
Jesteś infantylna. Jak lecisz na promocję to wpółczuję. Ubierz się na pomarańczowo od stóp do głów bo wszyscy tak robią. Niestety ale w naszym kraju ludzie nie rozwalają rodzin masowo tylko po iluś latach małżeństwa szukają skoku na bok i udawanie że jest się rodziną a odstawianie szopek po kątach. 30 lat to wcale nie jest tak wiele. Dużo jest wolnych aktrakcyjnych dziewczyn w tym wieku i wcale nie jest to koniec możliwości na zawieranie znajomości damsko-męskich.

Gość gość
thorgal, moze zle sie wyrazilam, bo nie twierdze, ze wszyscy ci, ktorzy sa w zwiazkach, sa fajni. Ja po prostu rzadko sie zakochuje. Ale wydaje mi sie , ze ci fajni 30latkowie nie cha kobiet w swoim wieku tylko mlodsze. Ale juz pomijajac kwestie faceta, to czuje sie po prostu samotna, chcialabym miec znajomych, gdzies pojechac, pojsc na impreze, takie zwykle sprawy.