Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

remonty halasy a sen dziecka

Polecane posty

Gość gość

panowie ochoczo o 6.30 zjechali z rusztowaniem, z koparką czy z innym dziadostwem. radio, łopata, papierosy i piwko. oj będzie się działo!!! kto to zna? u mnie dzisiaj tylko chodnik, a juz musze dziecko na spacer wziac, bo nei zasnie, plan dnia szlak trafil, mam egzamin w sobote a ucze sie tylko jak maly spi! u mnie tylko tydzien, ale nie zapomne gdy ocieplali blok na stancji taki PRL na 12 klatek to walili i wiercili 3tyg. a moja koleżanka miała remont ronda przez 6miesiecy-ronda i ulicy.haha

Gość gość
Jak masz egzamin to nad ortografia lepiej ćwicz :o jak widzę "szlak trafi" to mnie skręca!!!

Gość gość
a kto powiedział że studiuje? mam egzamin na kursie księgowości.

Gość gość
Mojemu dziecku takie remonty nie przeszkadzaly :P

Gość gość
Oj tam bez przesady , jak sie dziecko przyzwyczai do hałasów to bedzie spać normalnie .Remont ja mam tu u siebie na okragło ale jak sie człowiekowi spac chce czy uczyc to i tak sie nauczy nawet w hałasie

Gość gość
nie wazne jaki egzamin i na co. Inteligentny czlowiek nie kaleczy jezyka ojczystego :O

Gość gość
inteligentny czlowieku daj mi rozwiązanie, slownik mam na półce to zajrzę.

Gość gość
u nas remonty non stop jak młodą przywieźliśmy ze szpitala to maż płyty gipsowe montował potem remonty w nowym mieszkaniu na korytarzach teraz robią nową drogę i blok obok Jak dziecko się przyzwyczai to nic go nie rusza

Gość gość
Oczywiscie musiala znalezc sie jakas zakompleksiona gwiazda co bledy wytyka. Co to? Konkurs ortograficzny czy forum. Pilnuj swojej pisowni I skoncentruj sie na sednie sprawy :) No coz autorko, ja mieszkam w domku I jak zima jest cisza I spokuj tak wiosna Ilatem kiedy okna pootwierane wszyscy kosza trawniczki :) Z czasem moje dziecie nauczylo sie spac :)

u mnie sąsiad własnie wali młotkiem i wiertarą wierci a młoda śpi w najlepsze :) grunt to nie chować dziecka w ciszy to nie będzie się budzić z byle hałasu

Gość gość
U mnie tez spi od 2 h a ciagle wiertarka sasiad nawala. Dopiero z 2 tyg jak skonczyli robic elewacje bloku.

Gość gość
Jakie rozwiązanie? Albo dziecko potrafi spać przy hałasach, albo nie. Moje nie reagowało nawet na remont generalny piętro wyżej, ale wiem że niektóre się budzą nawet jak alarm gdzieś dalej na ulicy zawyje... ew. połóż po drugiej stronie mieszkania- hałasują chyba tylko z jednej strony? I nie rozumiem wkurzenia- dziury w chodnikach złe, zimna kamienica zła, ale równie zły rozkopany chodnik i rusztowanie za oknem, najlepiej jakby w nocy bezgłośnie krasnoludki ułożyły chodnik i ociepliły... Mnie tam cieszą naprawy, zawsze potem coś na plus.

Gość gość
A macie pojęcie że ci panowie ciężko na papu dla swoich dzieci pracują ?

Gość gość
No bo jak twoje dziecko płacze to to jest miód na uszy sąsiadów :P

Gość antonia pambuk
Nie wiem,jak jest w polsce - w niemczech ma byc cicho od 22 do 6 oraz od 12 do 15 ( bo wiele osob wtedy urzadza sobie drzemke). Jak w pozostalych godzinach akurat jest remont,to trudno,remont ludzka rzecz. Mozna wyjechsc do mamy