Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cast

pytanie odnośnie Castangusa

Polecane posty

Gość cast

czy to prawda,. ze mogą się od niego porobić torbiele na jajnikach? miała ktoras z Was takie problemy? byłam bardzo pozytywnie nastawiona do tych tabletek, ale przeczytałam o tych torbielach i już sama nie wiem czy je brać?:(

Ja niczego nie zauważyłam u siebie. W badaniu ginekologicznym torbieli nie mam, ale może zbyt krótko stosowałam. Udało mi się w drugim cyklu od brania castagnusa zajść w ciąże po 3 latach. Nie zakończyło się to dla mnie dobrze, bo straciłam ciąże ale ważne, że się chociaż udało. Nie wiem czy to była zasługa castagnusa ale chwytałam się różnych metod.

Gość gość
Nomi a odstawiłaś castagnus w momencie, kiedy dowiedziałaś sie o ciazy?

Gość Anna22124432
Ja sie staralam o dziecko 1,5 roku zaszlam w 1 cyklu brania castagnusa + wiesiolka + witaminki :) takze jak dla mnie to dziala na 100 procent i nic zlego sie nie dzialo. Teraz jestem w 7 miesiacu ciazy. Odstawilam odrazu jak sie dowiedzialam o ciazy. Dodam, ze bralam 1 tabletke bo wazylam 50 kilo

Odstawiłam dosyć wcześnie, bo brałam tylko miesiąc a po miesiączce już nie, też dodatkowo wiesiołek. Więc nie brałam castagnusa już w ciąży, ale jest ziołowym lekiem więc nie powinien szkodzić.