Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudalina 23

kiepsko nam idzie w lozku

Polecane posty

Gość gość
Pogon dziada, znajdź sobie nowego członka.

Gość gość
Sami poligloci i inteligentne osoby Hahaha

Gość PawełDe
Możliwe że jest to spowodowane stresem ? Polecam Erekton, suolement diety na bazie roślin.

Gość rudalina 23
Już jest ok. Dziękuję wszystkim.

Gość gość
Pewnie pomógł Erekton :-) Jak tak, to i ja spróbuję, tym bardziej, że sporo się o nim słyszy :-)

Gość Damtamdum
Może się chłopaczyna nie potrafi przestawić z przyjaciół na kochanków? Może on się krępuje i stresuje? W końcu przyjaźniliście się przez wiele lat, ciężko wyłączyć to przyjacielskie myślenie i włączyć seksualne. Ja bym mu podała przed seksem Liderin czy inny suplement diety, który postawi jego penisa na nogi :> Skoro piszesz, że podczas wstępnych igraszek oboje byliście dobrze podnieceni, a potem opadł to taki suplement może Was uratować w takiej sytuacji.

Gość gość
O ja pierdziele... przecież 95 procent przypadków to zawalone naczynia... co wy tu za bzdury piszecie, niech idzie sobie zbadać cholesterol bo na bank ma podwyższony, tablety i dieta pomogą i jakiś doping na czas leczenia ale takie tablety zapisze tylko lekarz urolog/seksuolog... żrecie chemię a potem NIE STAJE!!! myślicie że te żarcie z MC Donalda i fast foody są takie super, te problemy ma coraz więcej młodych ludzi...