Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewqewqewew

Jestem ze zbyt przystojnym facetem

Polecane posty

Gość ewqewqewew

Znamy się od dłuższego czasu, i poniekąd zostaliśmy zeswatani, przez jego najlepszego kumpla. Mój chłopak był mi na początku zupelnie obojętny - zgodziłam się w końcu na spotkanie, było miło, ale nic więcej. Nagle mnie uderzyło, i coś do niego poczułam. Okazało się, że jest inteligentny, oczytany, dowcipny, bardzo o mnie dbał. Nagle poczułam, że on jest dla mnie zwyczajnie za dobry, i straciłam pewność siebie. Widzę, jak patrzą na niego kobiety. Podrywają go na imprezach (on jest temu obojetny, ale pewnie kiedyś ulegnie). Nie wiem czy jest sens to ciągnąć. Bardzo się zakochałam, ale to jednak zbyt wysoka liga dla mnie :O Któraś z Was była w podobnj sytuacji?

Gość pogubionaidioehdioe
Ja jestem w dokładnie w takiej samej sytuacji jak Ty eh. A zakochana na maska eh.

Gość gość
rezygnujcie z za fajnych, za madrych, za bogatych.

Gość gość
Rzuć go koniecznie tępa dzido .

Gość gość
rzuć go złam mu serce szmat0 p******e sa kobiety...

Gość gość
to poczatki jeszcze pokarze rogi xD

Gość gość
wiesz co ja mialam podobnie nawet unikalam wychodzenia we dwoje bo myslalam ze bedzie sie mnie wstydzil , nie jestem piekna, raczej przecietna, a on jest po porstu zapierajacy dech w piersiach. Ale jestesmy razem 6 lat i juz rozumiem dlaczego wybral mnie, wyjasnil mi to przez ten czas bardzo dosadnie, stwierdzil ze jestem super, interesujaca, niekonfliktowa,zaradna, samodzielna, dojrzala emocjonalnie, zabawna, inteligentna i mam swietny tylek ;). Dzis jest moim mezem i nie mam juz takich kompleksow, a on? Jasne ze czasem spojrzy na jakas przepiekna dziewczyne, zreszta ja sama chetnie spogladam, ale nigdy nie dal mi powodow do zazdrosci.