Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monis112

Chłopak codziennie odmawia mi sexu

Polecane posty

Gość Monis112

Przeważnie widujemy sie tylko na weekend a bardziej w soboty wieczorem, no i zawsze w te sobote sie kochamy, przez 5 min i koniec;( ja czuje sie nie doceniona bo caly czas mysle zeby mu było dobrze... a jak widzimy sie kilka dni pod rzad to on mi ciagle odmawia, mowi ze jest zmeczony bo pracuje;( nie tylko on jeden pracuje. Wiem ze ogladal kiedys p***osy, ale bardzo mnie to bolało i wtedy to juz w ogole ze wszystkim była klapa!!! Obiecał ze nie bedzie tego robic, bo która dziewczyna chciałaby zeby jej chlopak w p***osach napalał sie na inne a z nia wiecznie nic nie robił... Nie wiem co robic, To juz trwa i trwa że hoho;/;/;/.

Gość gość
No to dziwne hehe bo wiesz ja tez wiem,ze mój partner ogląda por...sy,ale zawsze ma chęć na mnie,a mi to nie przeszkadza,ze sobie ogląda wkoncu dokładnie wie jak sobie samemu dogodzić,ma również u mnie wszystko w seksie no ale czasem potrzebuje i samemu pewnie,ale jak już dopadniemy się to jest więcej niż 5min...musisz z nim porozmawiać o tym,albo razem oglądajcie noi wiesz przy tym kochajcie się tez fajnie jest...a jak to nie pomoże to może jest ktoś na boku...brałaś to pod uwagę?

Gość gość
normalna sprawa, fiut mu opada na myśl o zostaniu tatusiem

Gość gość
moze ma do cb jakis uraz moze mu cos w zwiazku nie odpowiada i dlatego nie chce seksu pogadaj z nim a moze to zmeczenie praca