Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandra3

Matka mojego chłopaka ma cos nie tak z glowa

Polecane posty

Gość kandra3
On sam płaci rachunki. Bywa ,że się dorzucają do rachunków.Jego rodzice to ludzie średniego wieku i dorabiają jak zdarzy się jakaś okazja. Mój chłopak jest stolarzem i pracuje od 3 lat.

Gość elzbieta4646
Czemu jej bronie? Ja przyznaje jej racje. Bo to,że ta młoda dziewczyna spotyka sie raz w tygodniu ze swoim chłopakiem to nic dziwnego,że czasem zostaje u niego na noc skoro On pracuje. Czy każdy związek musi polegać na byciu mężczyzny z prostytutką? nie. A taki jest wasz tok myślenia. Skoro uważacie ją za dz*** bo nocuje u chłopaka raz na jakis czas to kim Wy jesteście? Pochwalcie sie.

Gość inessss
ja dziewica rydzyka

Gość gosc123sfs
Ela ma 100 % rację. dziewczyna nic złego nie robi. Jest świadkiem agresywnego zachowania przyszłej teściowej i ma obawy. To normalne. Też na jej miejscu nie wiedziałabym jak sie zachować w takiej sytuacji. Myślę,że powinnaś szczerze porozmawiać ze swoim partnerem o zachowaniu jego mamy . Może jakaś terapia? Przy okazji nie zwracaj na te okropne komentarze bo aż rzygać sie chce. widać,że ludzie maja sami ze sobą problem skoro potrafią już Cię ocenic,skoro CIe nie znają.

Gość gość
mój Boże! jaki ten twój gach stolarz cudowny! jakie ma dobre serduszko! przygarnął do WŁASNEGO DOMU biednych rodziców w sile wieku i ich utrzymuje! płaci wszystkie rachunki! i pewnie jeszcze ich żywi i ubiera, co? 22 lata i cała rodzina na utrzymaniu! to dla ciebie już kasy raczej nie starczy!

Gość elzbieta4646
Pewnie stara Panna,którą zapewne chłopak rzucił,bądź ta,która ma wieczne problemy z mężem. Zajmij się dziećmi jeżeli je posiadasz. Stara okrutna Babo!

Gość gość
Styl pisania wskazuje na problemy psychiczne autorki.

Gość elzbieta4646
Nie nie karmi i nie ubiera dla Twojej ciekawości. Mnie jego zarobki nie interesują. Zapewne jesteś cynicznym człowiekiem skoro na takie rzeczy zwracasz uwage. Hmmm... nie ładnie tak wiesz? :)

Gość kandra3
Psychiczne to chyba masz TY :P

Gość gość
Potwierdzenie tezy!Albo prowo,co nic nie zmienia.

Gość inessss
ostatnie g***o co nie spłynęło w klozecie ludzie ratujcie przed taka zakałą!!! 12 Odpowiedz na ten temat »

Gość gość nowy
większość co tutaj się wypowiada ma coś ze łbem

Gość elsiee
inesss - weź koniecznie leki. Albo mamusia powinna dać ci szlaban na kompa. A lekcje odrobiłaś? ;p Babo odbiło ci???? do autorki - rodzina powinna tę kobietę zgłosić do psychiatry. Ma ewidentne problemy psychiczne. Może to być klimakterium. Skoro to dom twojego chłopaka - nikt nie może ci zabronić tam przebywać.

Gość inessss
autorko masz nie tylko z głową ale i macicą a pozostali z własnym ego niezaspokojonym

Gość Kasia44
Z Twojego postu wynika że to chora osoba z dużą newricą.Jeżeli to możliwe staraj się nie przychodzic do mieszkania swojego chłopaka i nie gościć się.Tylko psychiatra moze tej osobie pomóc.Przechodzi klimakterium!

Gość kandra3
dziękuje bardzo.Ja rozmawiałam z mamą mojego chłopaka i mi tłumaczyła,że Ona nigdy nie jest zła na mnie że przyjeżdżam do nich,wręcz przeciwnie,cieszy się z tego bo jest zadowolona z tego,że w końcu jej synowi sie układa z kims takim jak ja. Dodala,że te nerwy ktore ma to tak po prostu jak u każdego. TYlko,że to nie są zwykłe nerwy.

Gość kandra3
A Ty masz licznik w d***e rozwalony skoro piszesz bzdety i teksty na poziomie 10-latka. Pozdrawiam i radze udac Ci sie do szpitala psychiatrycznego. No chyba,że to ciężki przypadek...

Gość inessss
kasia 44 się zna bo sama klimę na!

Gość inessss
kandra ty masz poziom psychopatki skoro zakładasz durny temat zamiast iść do psychoanalityka czego oczekujesz, że za friko poradę dostaniesz?

Gość elsiee
inesss ty już nie chlej więcej. :P

Gość kandra3
Durna to TY jesteś. mam prawo zakładać temat jak mi sie podoba. żegnam buraku.

Muszę rozczarować jednego z autorów. Mnie nie grozi takie zachowanie, mam świetny kontakt z wszystkimi, nie mam inklinacji do kłótni.Autorko postu , może wszystko się ułoży? Takie zachowanie może byc przejściowe?!

Gość inessss
kandra, ty buraku zakłądasz durny temat, obrażasz dorosła kobiete życze wszystkiego najjjj..gorszego jestes prostaczka, bez kultury i zera ogłady pustak!

Gość gość
popieram zero kultury założyc temat matka chłopaka ma cos z głową ..ty masz cos z głowa i nie tylko!!! bydlę k***a

Gość tomekbezdomek
Inesss - Spójrz na siebie stara prukwo. Patrz na to co piszesz. Założę się że dawno nikt Cię nie w******ł bo z taka mordą to oczywiste! Zamiast mózgu to Ty masz chyba przeciąg skoro nic sensownego nie potrafisz napisać,tylko piszesz co Ci przyjdzie do głowy. Pusta to Ty jesteś bo walisz byki . Ciekawe ile masz lat. 15-16?

Gość gość
d****o ostatnia wywłoko spadaj stą i nie kmpromituj chłopaka i jego matki

Gość kandra3
napisalam ze ma z głowa bo sie tak zachowuje. Nie moja wina,ze przechodzi menopauzę. A wy sie walcie. Nie musicie komentować skoro wam ten post nie odpowiada. Nikt was tutaj nie trzyma na siłe.

Gość kandra3
macie rację jestem d****a wywłoka oszustka alkoholiczka obrażam tesciowa jestem gównem

Gość kandra3
jestem zła puszczam się pije wódę non stop gadam bzdury mam źle w głowie koledzy mnie gwałcą

Gość kandra3
jestem ostatnie g***o co nie spłynęło w klozecie ludzie ratujcie się przed taką zakałą!!!