Gość SmOkeGanja Napisano Październik 9, 2013 Cześć mam 17 lat a moj chłopak 18 jesteśmy ze sobą 2 lata i 2 miesiące. Przez pól roku byłam w Chicago a on przez ten czas na mnie czekał. Gdy wróciłam zaczęliśmy być ze sobą jego zdaniem a moim zdaniem było odwrotnie. Napisałam do mojego byłego chłopaka ze go kocham i tęsknię za nim. Moj chłopak zrobił mi o to awanturę ale ja jeszcze wtedy go nie kochalam. Oklamywalam go bo wiedziałam ze jak się dowie prawdy to ze mną zerwie. Bałam się rozstania z nim dlatego go oklamywalam. Miałam zakazy nie mogłam pisać z kolegami, nie mogłam nosić bluzek z dekoldem, nie mogłam chodzić w krótkich spodenkach, nie mogłam wychodzić na dwór z koleżankami miałam zakazy na wszystko sprawdzał mi laptopa telefon i iPoda czy z nikim nie pisałam albo z kim pisałam i o czym nawet nie mogłam podpisać z koleżanka na temat prywatny bo on to wszystko czytał. Pare miesięcy temu zerwał ze mną poznałam innego chłopaka który mówił ze mnie kocha a tak naprawdę bawił się mną. On mi cały czas to wypomina i mówi do mnie ze mam w********ac do niego. Ostatnio były napisał do mnie to mu napisałam ze ma do mnie nie pisać bo rozwala mi związek gdy moj chłopak się dowiedział ze odpisalam mu to zrobił awanturę i ze mną zerwał. On ostatnio tez bardzo kłamie i ja nic się na ten temat nie mogę odezwać. Nie wiem co mam zrobić bardzo go kocham i chce z nim być. Ale nie wiem jak mu powiedzieć żeby dał mi ostatnia szanse. Jeszcze mam depresję i on mnie zostawił. Pomóżcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach