Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres spóźnia sie prawie miesiac

Polecane posty

Gość gość

Test ciążowy moge zrobic dopiero pod koniec listopada a okres spóźnia mi sie juz prawie miesiac:(. Jesli jestem w ciąży to od połowy sierpnia jednak poza brakiem okresu nie mam zadnych obiawow. Krwawienie we wrześniu wystąpiło jednak nie pamietam czy to byla normalna miesiączka ile trwało i jak obfite bylo bo bylam w strasznym stresie wtedy. Załamuje mnie ta niepewność:(

Gość gość
A dlaczego niby test możesz zrobić pod koniec listopada skoro miesiączka spóźnia Ci się już miesiąc? :-o

Gość gość
Bo jestem za granicą pracuje 24 godz na dobę zajmując sie chora osoba i nie mam jak ani kiedy dostać sie do apteki.

Gość gość
Hahahhaha co Ty za głupoty wypisujesz :-o I jesteś zamknięta jak w klatce ze starszą osobą? Ona nigdy nie śpi, a Ty nie możesz wyjść? :D

Gość gość
Nie zajmuje sie stara osoba tylko chora. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Czego nie rozumiesz w stwierdzeniu 24 godz na dobę?

Gość gość
Tak oczywiście. Nie ma takiej możliwości fizycznej, bo spać przecież musisz, korzystać z toalety również, a to już jest pozostawienie chorej osoby bez opieki, więc w godziny pracy się nie wlicza, dlatego też te Twoje 24h są uroczo nadwyrężone 🖐️

Gość gość
Śpię w pokoju z ta osoba i nie moge jej zostawic na dłużej niz 20 minut rano i wieczorem kiedy ide sie myć. Cóż w tym takiego dziwnego? Nigdy nie słyszałas, ze ludzie wyjeżdżają za granicę "do opieki" i często nie maja czasu wolnego? Takie wieści do gimnazjum nie dotarły?

Gość gość
To kiedy miałaś czas zrobić te dziecko ?

Gość gość
Pewnie w przerwie na siku a prysznic :) 🖐️

Gość gość
Przed wyjazdem kretynko:)