Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissMarilyn

palcoweczka co i jak

Polecane posty

Gość MissMarilyn

jestem z moim facetem od 2 lat i musze przyznac ze jest beznadziejny :( minetki nie bo cos tam . palcowka jak sie zdarzy to pozniej chodze obolala .... jak go delikatnie acz stanowczo naklonic do zmiany? wiem ze jestem jego pierwsza ale on moim nie ... chcialabym mu jakos wytlumaczyc ze robienie mu loda co 3 dzien nie jest moim erotycznym zaspokojeniem.... prosze doradzcie mi cos...

Gość MissMarilyn
Eh...probowalam ... ale on i tak swoje... albo mu sie smutno robi i nie chce go dobijac ...

ściśnij go za k****a czy jądra by poczuł ból nie rób mu loda. Mysle byś dała mu lekcję jak ty to odczuwasz. Po czym mów mu ciepło zimno gdy cię bedzie dotykał. Dla czego nie liże twojej cipki jaką ma motywację?

Gość MissMarilyn
motywacje ? facet przed nim blagal mnie godzinami zebym mu dala zamoczyc jezyczek a on liznie raz na dwa miesiace i tyle ;-( a co do sciskania to wczesniej go gryzlam ale jego to tylko nakrecalo

Gość MissMarilyn
bo go kocham . moze przesadzilam ze co 3 dni ale zawsze na weekendzie moze liczyc na co nie co ... zwiazek to nnie tylko seks. jednak seks tez jest wazny