Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabballaalla

skończyłam 38 lat jestem w ciązy i boje się

Polecane posty

Gość izabballaalla

mam skończone 38 lat jestem w pierwszym trymestrze i chociaż cieszyłam się z pozytywnego testu przerażają mnie statystyki, poza tym będe starą mamą, pewnie będą myśleć że jestem babcią dziecka a nie mamą, dodam że to nie pierwsze dziecko, pierwsza córka ma 17 lat

Gość gość
nie przejmuj się gratulacje!!! PS. kobiety na zachodzie rodzą i później i jest ok

Gość gość
moja mama urodziła mnie jak miała 36 lat i nie było tak źle, ciąża przebiegała dobrze, tylko poród był troszkę ciężki zakończony cesarką. Ale ja urodziłam się zdrowa, nikt też mojej mamy nie wziął za moją babcię nigdy :) Głowa do góry

Gość gość
gratuluję, ja swoje pierwsze dziecko urodziłam w tym wieku :)

Gość gość
Gratulacje!! Ja mam 36 i będę miała trzecie dziecko ❤️

Gość gość
Ja skończę 38 za 2 miesiące i też jestem w ciąży - pierwszej do tego i jakoś obaw większych nie mam. Badania prenatalne wyszły dobrze a tym, że będę starą mamą wcale się nie przejmuję, odmłodnieję przy dziecku :)

Gość gość
Super, nie martw sie, dziecko odmladza:)

Gość macias___macias
Moja żona urodziła w 40tyg i było OK, Szwagierka w 39 i też OK :)

Gość macias___macias
Sorry chodzi o lata. Nie doczytałem.

Gość gość
badz dobrej mysli...tez planuje ciaze po 35 roku zycia...mieszkam na ,,zachdzie" tu jest inaczej...to norma..

Nie martw się wszystko będzie ok. Dużo jest mam w podobnym wieku do Twojego-Naszego. Między córką a maleństwem masz dzieci ? Jak córcia zareagowała na wiadomość o rodzeństwie ? Pozdrawiam, głowa do góry a brzusio do przodu. Ja marzę ,aby móc jeszcze założyć bluzeczkę ze śliczną buzią na wysokości brzuszka.

Gość izabballaalla
tak jest jeszcze jedno urodzone w wieku 34 lat i juz wtedy obawialam sie ze troche pózno,

Gość izabballaalla
jestem w 10 tyg i badania prenatalne jeszcze przede mna, czytam statystyki i co bédzie jeeli na tym etapie wyjda jakies nieprawidlowosci

Gość gość
kolejne prowo...ktoś " uparł" się na matki około 40-stki..

Gość izabballaalla
nie, nie zadne prowo

Gość gość
GRATULACJE!!!! Sama urodziłam w wieku 37 lat i...jestem najszczęśliwszą matka pod słońcem. W nosie mam opinie "ciotek klotek cnotek" - moje dziecko jest szczęśliwe ja też więc czym sie przejmować. A chore dziecko może urodzić nawet super zdrowa 25 latka. Uszy do góry - Twoje dziecko chce szczęśliwej matki!

Gość gość
Moja mama zaszła w ciążę w wieku 42 lat, moja starsza siostra miała wtedy 20 lat. Chociaż ciąża przebiegała z małymi problemami (z uwagi na nadciśnienie mamy), to maluch urodził się zdrowy i jest teraz zdrowym, inteligentnym nastolatkiem. Nie martw się, jeśli jesteś pod opieką lekarza, wszystko będzie ok - 38 lat to normalny wiek na ciążę.

Gość izabballaalla
dzieki za slowa otuchy, nie jestem sama

Gość gość
Nie jesteś sama, do mnie to jesteś młódka, ja urodziłam w wieku 45 lat, zdrowe dziecko. Ciąża , poród i połóg bez problemów, więc nie martw się, są starsze matki od ciebie i też rodzą zdrowe dzieci.

Gość gość
Gratulacje i nie przejmuj sie moja mama urodzila mnie wieku 42 lat co ja odmlodzilo a ja jestem zdrowa jak byk :) Zycze zdrowej ciazy.

Gość gość
doszedł w twojej pochwie i masz prezencik :)

Gość gość
to czy bedfziesz uwazana za babcie, zalezy od twojego charakteru. moja mama urodzila mnie (1 dziuecko) majac 37 lat, ale zachowywala i nadal zachowuje sie jak stara babcia. Od malenkosci mojej zachowywala sie jak babcia sprzed stu lat i tak ja ludzie odbierali

Gość gość
Moja znajoma w lutym skończyła 40stkę a w kwietniu urodziła synka :)

Gość hch
mam 35 lat i urodziłam moje drugie dziecko, jest super maluszek dodaje energii :) Moja kuzynka urodziła w wieku 44lat przepłakała pół ciąży z tego powodu a teraz jest bardzo szcześliwa i wcale nie wygląda na babcię mam nadzieję że w jej wieku będę tak się trzymać jak ona a teraz ma 48lat. życzę dużo zdrówka i radości z ciąży i macierzyństwa