Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pranie w pralce 1 rzeczy

Polecane posty

Gość gość

czy moge do rpalki wlozyc jedną bluzke jest mi potrzebna pilnie ale niestety brudna nie hce mi sie jej prac recznie czy moge włożyc ją samą do pralki jesli tak to na jaką temperature ?

Gość gość
Jak Ci nie szkoda wody i prądu to możesz. A z czego ta bluzka jest?

Gość ajatakaja
możesz jest to nieekologiczne rozwiązanie ale jeżeli jestes w takiej sytuacji to wloz ją do pralki proszku wsyp tylko troche (mneij niz do normalnego prania) ustaw najlepiej na program szybki lub jakis ekologiczny w zaleznosci od stopnia zabrudzenie ustaw od 30 - 60 c (im wyzsza temperatura tym wiecej prądku weżmie pralka ) wiec ze jezeli jest tylko troszke brudna to najlpeiej na 30-40 st jezeli bardzo brudna to 60-70

Gość gość
jak juz wstawiasz pralke to wypierz cos jeszcze zawsze sie cos znajdzie do prania :)

Gość martydiaaa1221
ja czesto piore jedną rzecz w pralce ustawiam na pranie reczne 40 c chyba ze cos jest bardzo brudne no to na normalny cykl na 75 c

Gość gość
a jak ja kiedyś wyprałam tylko kilka rzeczy w pralce to ktoś mnie za to wyzwał i powiedział, że nie myślę , że bym zepsuła :O

Gość gość
O matko...nic nie zepsujesz najwyżej swoja opinię że jest leniwa. sprawdz na bluzce w jakiej temp.można ją prać,to jest na metce napisane.

Gość gość
leniwe babsko ! jedne majtki tez pierzesz w pralce ?