Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony koleżanki to prostak

Polecane posty

Gość gość
JA nikomu tyłka nie daje! A co jest złego w tym że mój ukochany mi coś kupuje i koledzy też czasem bo mają na to ochotę? To koleżanka ma dziwne podejście bo nic nie chce no nic drogiego w sumie

Gość gość
NIE PROWO!! Kobieta nie robi prezentów mężczyźnie bo to oni mają adorować

Gość gość
nie wiem jak mozna przegadywac sie z kims w temacie, co do ktorego wiadomo, ze jest naiwna i prymitywna prowokacja, ktora jest odpowiedzia na czesto pojawiajace sie tutaj tematy prawikow i innych o materalizmie kobiet. ten temat jest prowokacja podwojna :D ale slaba, zbyt wprost. glowna mysl powinna byc bardziej zawoalowana, ale widac komus nie starczylo zdolnosci i inteligencji :D

Gość gość
Jak mam was przekonać że to nie PROWO? Uważam że to facet ma adorować kupować a mój po prostu już nie miał a tamten miał i było mu pewnie przykro że jego nic drogiego nie chce

Gość gość
Nie zrozumiałaś (ale tego można było oczekiwań z takim poziomem inteligencji). nie ma nic złego w tym, że partner robi ci prezenty, ale żałosne jest to, że ty o nierobienie prezentów (i to przez obcego faceta, chłopaka koleżanki) masz pretensje. Nikt nie ma obowiązku robić ci prezentów. Szanujesz się? buhahaha. Chcesz mieć to zarób, a nie jęcz, że inni czegoś ci nie kupili. Widocznie nie mieli ochoty "cię adorować". Za cienka na to jesteś.

Gość gość
masz zbyt niski IQ przestan sie juz pocic tam :D

Gość gość
Zachowujesz sie jak zwykla prostytutka oczekujesz preznetow bo Ci sie nalezy za to ze laskawie dasz tylka. Nacigactwo to nie jest adoracja faceta. Bo Ty go do tego zmuszasz. Czuje sie w obowiazku kupiowanie rzeczy bo inaczej bedzie nici z sexu. Pewnie koledzy ktorzy Ci kupuja tez na to licza ze moze sie im sie po szczesci.

Gość gość
Owszem się szanuje i to bardzo. A koleżanka nie bo ze swoim sypia. No więc mój zachował się dobrze i to bardzo. Szkoda że nie miał więcej przy sobie. Za to oni są jacyś dziwni przecież R ( narzeczony koleżanki) był w sklepie żeby coś kupić a ona nie chciała w końcu z wielką łaską przyjęła buty. Nie rozumiem waszego oburzenia gość ma kasę chce wydać a ja jestem zawsze ma coś nowego ( ubranie kosmetyk) chętna

Gość gość
Na nic nie liczą bo wiedzą że się szanuje i że sex po ślubie z moim ukochanym

Gość gość
Zrozumiałaś coś z tych wypowiedzi, czy nie bardzo?

Gość gość
A co miała zrozumieć? To jej postawa jest dziwna i nie zrozumiała. Facet chce jej coś dać a ona nie bardzo chce. I co z tego że mają jechać w góry i na to niby zbierają jak facet ma kasę to się korzysta i tyle

Gość gość
A to znow Ty z wczorajszego tematu co siadasz na kolanach obym facetom. O matko wiekszej debilki swiat nie widzial.

Gość gość
czemu uważacie mnie za debilkę? A nikt nie krytykuje postawy koleżanki no i jej faceta

Gość gość
prostaczką to jesteś TY autorko, facet jest normalny i ma prawidłowe podejście, nie jesteś jego kobietą, a więc nie ma żadnego obowiązku ci nic kupować IDIOTKO !!!

Gość gość
Ale było mu przykro że ona nic nie chciała drogiego tylko jakieś bzdurki. U jubilera nic nie wybrała tylko w sklepie z podróbkami :( On tylko chciał wydać pieniądze które zarobił. Tak jak mój on zawsze to robi

Gość gość
"wydać pieniądze które zarobił" hehe - HIT DNIA

Gość gość
no tak. Przecież jak facet ma pieniądze to je wydaje. A ona nie doceniła tylko nie wiem czemu on nie chciał wydać na mnie. To to samo przecież

Gość gość
następne prowo tej nudzącej się idiotki.... jeszcze moze cie usprawiedliwiac fakt, że jesteś na wózku !!! a i to nie bardzo

Gość gość
jeszcze raz TO NIE PROWO. Chcę też koleżance uświadomić z jakim jest chamem.

Gość gość
jakim wózku? Jestem zdrowa. Chcę porady tylko

Gość gość
Udawal ze mu przykro a w glebi duszy sie cieszyl ze ma skromna dziewczyne a nie taka materialistke i naciagare jak Ty. Przynajmniej wie ze z taka jak ona bedzie mogl zakladac rodzine.

Gość gość
jesteś chora na głowę

Gość gość
Facet nie udaje że mu przykro bo po co? Rodzinę oni już tak żyją bez żądnej wartości. A ja nie jestem materialistką 30 zł to nie dużo

Chcę też koleżance uświadomić z jakim jest chamem" x Spytam a kim ty jesteś w takim wypadku?

Gość gość
W głowie Ci sie poprzewracało na dobre ! Z jakiej racji on miał Ci kupić ? Dorosnij!!! Pusta lalo !

Gość gość
z takiej że jest facetem trochę mi znajomym że ma kasę i że ona nie chciała. Te buty też sobie najtańsze wzięła. Jak facet proponuje to się bierze i tyle bo się obrazi

Gość gość
jak jej uświadomić że to prostak i jemu że to niewdzięczna idiotka

Gość gość
Porada udaj sie do jaies specjalisty od leczenia glowy bo jestes nienormalna i tyle. Nie wiem kto Ci tych glupot na wytkal do glowy.