Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony koleżanki to prostak

Polecane posty

Gość gość
Porada nr 2 nie wpierdalaj sie w zycie innych bo nic Ci do tego. Siadasz temu kolesiowi na olanach on Cie zwalil z nich, chcesz zeby ci kupowal prezenty moze Ty sie w nim zakochalas i boli Ci ze on ma Cie gleboko w d***e bo widzi jaka z Ciebie kretynka.

Gość gość
jakie niby głupoty? Ze kobieta powinna się szanować że to facet ma adorować i biegać za kobietą to powinno być normalne. Ona jakaś inna nie dość że dom prowadzi on tylko pomaga to prezentów nie chce

Gość gość
on mi się wcale nie podoba. Jest za wysoki i gruby i ma pracę na budowie i ogólnie jest miły ale nie mój typ ja preferuje przystojnych

Gość gość
To jest tępaku ich sprawa jak prowadzą swoje życie. A to, że zrobiłaś z siebie na tych zakupach kretynkę to Twój problem. Ponawiam pytanie: zrozumiałaś coś z tego co tu napisano? Zwłaszcza argument, że nikt nie ma obowiązku robić Ci prezentów?

Gość gość
No nie wiem Ty sie zachowujesz jak zdzira siadajac obcym kolesiom na kolanach i chodzac na wesela nie ze swoi chlopakiem. To takich jak Ty t nie nie ma za grosz szacunku.

Gość gość
Jest moją koleżanka i przykro mi że tak marnuje życie:( A owszem może i nie ma ale było bu źle jak ona nie dała sobie nic kupić

Gość gość
przecież nic złego nie robię z nikim nie sypiam. A ona tak i co z tego niby ma?

Gość gość
POWINNAS sie zastanowic nad swoim zwiazkiem a nie nad zwiazkiem kolezanki to twoj ffacet jest golod***ec.. braklo mu kasy???? hehhe powinien byc przygotowany i miec zawsze wiecej a facet twojej kolezanki wlasnie rozpieszcza i adoruje kobiete - kupil jej co chciala - nie kupuje tobie bo woli wydac na nia!!!! ma kase a twoj nie heheh dlaczego jestes z gosciem ktory nie idac z toba na zakupy oznajmia ci ze pieniadze mi sie skonczyly- osmieszyl i ciebie i siebie i zal mi ciebie

Jednak nie ma sesnu rozmawiac z prowokatorką -100/10 Następnym razem bardziej sie postaraj może wyjdzie ci lepsza prowokacja :)

Gość gość
mój wydał wtedy na mnie 1500 to kasę miał. Ale po prostu się skończyła i tyle. Mój zarabia dobrze i codziennie mi coś kupuje. A ja po prostu chciałam więcej

Gość gość
Idiotko, to za sypianie z kimś (swoim facetem) trzeba coś mieć??? Masz piękne zadatki na k***ę, co wynika z każdej twojej wypowiedzi. Jeśli chodzi o intelekt i klasę kompletne zero. Jesteś imitacją kobiety i masz odpowiedź dlaczego ten facet nie chciał cię "adorować" kupując prezent. Zrozumiałaś???

Gość gość
Nie sypiasz ze swoim facetem. Sex po slubie tylko w celach prokreacji czyli jak sie uda to 2 razy w calym zyciu. To ja nie pojmuje ten Twoj facet jest masochista ze sie zgadza na to.

Gość gość
@ Regres To prawda, proponuję nie karmić gimbusa na wagarach.

Gość gość
może ona mu nie pozwoliła. A co to za dziewczyna co nie chce drogiej biżuterii czy modnych ubrań albo dobrych kosmetyków. Może koleżanka ma coś z głową? NIE PROWO!

Gość gość
urodziłam się 8 grudnia 1988 roku. I jestem dorosła!! Starsza od koleżanki nawet o 2 lata

Gość gość
co to jest 1500 zl heheh jak niby ma kase i dobrze zarabia to co to za tekst "kasa mi sie skonczyla" karty nie mial? kazdy ma karte i zabiera ja na zakupy? czy kasa mu sie wyzerowala? to zenujace jest- czemu pozwalasz na takie traktowanie? powinnas powaznie porozmawiac ze swoim facetem bo co o tobie pomyslala twoja kolezanka i jej facet? ze masz faceta golodupca

Droga autorko jeśli to naprawdę nie jest prowokacja to serdecznie Ci współczuję i powrotu do zdrowia życzę .

Gość gość
no tyle miał możliwości wydać wtedy. Ona wzięła mnie na stronę i przystopuj mi mówi bo on zbankrutuje. Ech głupia baba

Gość gość
czemu współczujesz mi a nie jej?

Gość gość
a uzasadnisz to jakoś normalnie?

Gość gość
Mało masz uzasadnień powyżej? Czego ci brakuje?

Gość gość
a nie wydaje się wam że to ona źle robi? Że u koleżanki jest coś nie tak? Ja bym sobie tak nie dała facet jest po to żeby adorować kobietę i też kupować coś jak ma za co a on miał.

Normalnie to kretynka jesteś i kretyńskie prowokacje wymyślasz a te durne głąby tylko Ci posty nabijają . Nie sorki z******ta jesteś i pewnie prześlicznej urody.

Gość gość
To nie jest PROWO To są moje przekonania ja tak widzę świat i nie podoba mi się jak oni się traktują i jak on wtedy potraktował mnie

Gość gość
Ale to jest idiotko jej sprawa. To ona decyduje o tym, czy chce być czyjąś utrzymanką, czy nie. Pojmujesz tępaku?

Gość gość
tylko jest mi przykro jak to widzę. Jaka kobieta nie chce czegoś ładnego i drogiego? A ona tylko daj spokój mamy inne wydatki będzie wyjazd.... No i chciałam żeby mu przykro nie było i żeby trochę kasy powydawał skoro chce a on że nie. Tego nie mogę zrozumieć chciał ale tego nie zrobił

Gość gość
Bo chciał wydać na swoją kobietę, sprawić jej przyjemność, a nie na tępaka i naciągarę. Łatwe do zrozumienia? Szanujące się kobiety same zarabiają na "ładne" rzeczy, a nie naciągają dna nie jakiś facetów. A teraz do szkoły gimbusie, koniec zabawy.

Gość gość
NIE CHODZĘ JUŻ DO SZKOŁY. Od kupowania ma faceta a swoją kasę zbiera na w razie czego. No i ona mu nie dała sobie przyjemności zrobić:( Ale ja zawsze chętna na coś nowego na ładne rzeczy. I wszyscy koledzy czy partnerzy koleżanek to wiedzą ale tylko on zignorował

Gość gość
wspolczuje tobie bo masz potrzeby duze a masz faceta ktory nie potrafi ich spelnic to proste