Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony koleżanki to prostak

Polecane posty

Gość gość
dziękuję:) Ale to nie do końca tak jest. Codziennie ma dla mnie coś ładnego ten mój M i drogiego też. Zawsze jeździmy do dobrych restauracji na koncerty do kina. To oni tak nie robią. Wtedy miał może tylko 1500 zł ale po powrocie do naszego miasta od razu mi wszystko wynagrodził. Tylko niesmak pozostał

Gość gość
Zaczynam mieć wrażenie, że każdy kto prowadzi dyskusję z autorką wątku ma taki sam poziom IQ jak ten tępak (czyli autorka).

Gość gość
właśnie jestem mądra. I nawet studiuje i mam dobre oceny. To koleżanka jest nieukiem

Gość gość
I druga ameba przylazła :D Proponuje je zostawić, na pewno świetnie się dogadają na temat "jak oskubać kolejnego frajera" :D

Gość gość
nikogo nie skubie! Facet ma kasę powinien kupić skoro sam powiedział że mi ładnie w ten bluzce. A może to ona go tak opętała...

Gość gość
na prawdę nie wiem czemu wszyscy się śmieją i uważają mnie za idiotkę. a nikt nie chce pomóc

Gość gość
a jak ktos obcy by tez powiedzial ze ladnie wygladsz w tej bluzce top tez powinien ci ja kupic?

Gość gość
Biedna gimnazjalistka się nudzi.Nie masz nic lepszego do roboty,tylko wymyślasz głupie prowokacje?Weź się za jakoś ksiąźkę.

Gość gość
a dlaczego tamten facet ma wydawac swoja kase na ciebie, kolezanke jego dziewczyny??? przeciez w normalnym swecie tak nikt nie robi kobieta z klasa nigdy by czegos takiego nie zaproponowala facetowi swojej kolezanki to jest mega nietakt niestety ty wyszlas na prostaczke

Gość gość
Przecież to prowokacja.

Gość gość
NIE JESTEM GIMNAZJALISTKĄ!!!!!! owszem jak się komuś w czymś podobam to powinnam to mieć. Czemu na mnie bo już mówiłam ona nie chciała niczego wartościowego a ja tak. Facet jest szczęśliwy jak może rozpieszczać kobietę

Gość gość
no ale ty nie jestes jego kobieta wiec moze to nie daje mu szczescia zeby rozpieszczac obca babe .... skad wiesz co jego uszczesliwia?

Gość gość
sam się pochwalił że dostał podwyżkę i zaproponował zakupy a ona nie chciała niczego. Widać było że jest mu przykro. A jak się na nim wieszała jak ją dotykał ciągle....

Gość gość
Tylko niestety autorko jesteś zbyt głupia, żeby pojąć, że uszczęśliwia go uszczęśliwianie własnej kobiety, a nie obcej baby, zwłaszcza takiej, która płaszczy się przed nim, żeby jej coś kupił. Klasy nie masz żadnej niestety. Pracujesz i studiujesz podobno, a dziś cały dzień na kafe?

Gość gość
K****,denne prowo a jesli jakims cudem nie to jestes tepa sucza i P.ierdolnieta zdzira i nawet troche wspolczucia mam do ciebie bo jesli to prawda to wszyscy dookola sie z ciebie nabijaja,tez kiedys znalem taka i naprawde dostarczala wszystkim niezlej zabawy a ona lykala wszystko co do niej mowilismy.Ty jestes identyczna,ograniczona i mega glupia i nawet jakby ci ktos w twarz plul to ty powiesz ze deszcz pada.A narzeczonego to ty masz w snach,tu na forum chcesz sie dowartosciowac a relnie zal ci d**e sciska ze kumpele kogos maja a ty pasztet sama,i nie pisz jaka jestes piekna bo na lustrze masz chyba naklejona fote J LO albo innej d**y.Zreszta temat pomalu ci sie konczy wiec pewnie zalozysz nastepny,tylko bardziej sue postaraj bo kazde prowo wymaga jakiejs akcji a ty piszesz w kolko to samo,pewnie na kartce masz zapisane. Ale na zachete daje 2/10 ze mimo niedorozwoju intelektualnego cos tam probowalas wypocic z tej swojej glowki.

Gość gość
Jak on ją uszczęśliwia jak ona mu nie daje:( Głupia nie jestem i mam swoje życia a i faceta który kocham mnie ponad wszystko. I to nie prowo. Jestem też bardzo ładna drobna zgrabna z ładną buzią długimi włosami. Czemu wam się wydaje że to prowo:(

Gość gość
Co macie dziś na obiad? Dyskusja na ten temat będzie bardziej ekscytująca niż tłumaczenie czegokolwiek temu pustakowi. Ja zastanawiam się nad rybą. Zakupu dokonam sama, choć nie wykluczone, że znalazłabym jakiegoś leszcza, którym po serii moich stęków kupiłby mi pstrąga (albo dwa). Może zapytam męża koleżanki, czy nie mógłby mnie w ten sposób poadorować?

Gość gość
o obiadach sobie załóżcie osobny temat. Ja wiem jedno że po ślubie nie będę gotować ani sprzątać będę mieć kogoś od tego

Gość gość
Z pewnością. Zwłaszcza wtedy, gdy jesteś tak samo ładna jak inteligentna :D A co do pstrąga proponujecie? Jakiś ciekawy dodatek? (przekazałam koleżance, żeby jej mąż kupił mi pstrąga, ale po minie widzę, że chyba nie za bardzo.... :()

Gość gość
powiedziałam o tym mojemu i zgodził się. Za to koleżanka sama musi coś w domu zrobić a on tylko pomaga

Gość gość
A kapusta kiszona by pasowała do tego pstrąga? Jak sądzicie?

Gość gość
Nie piszcie o obiedzie bo od tego są inne tematy!!!!!!!!!!!!!! I oczywiście wszyscy mądrzy a pomocy nie ma

Gość gość
Przestań wydawać mi dziecko polecenia. Napiszę to co pomyślał ten facet którego prosiłaś o zakup bluzki "spadaj mała". Zna ktoś jakiś przepis na smacznego pstrąga?

Gość gość
ile razy mam mówić że nie jestem dzieckiem? Ona nie chciała a ja miałam prawo skorzystać on jednak zachował się jak cham

Gość gość
Pstrąg z ziołowym nadzieniem? Próbował ktoś? Nie wiem tylko czy wracając z pracy uda mi się kupić pstrąga. A jaka u Was pogoda? u mnie pochmurno, nic się nie chce....

Gość gość
Nie rozumiem czemu mnie tak ignorujecie, ja tu przyszlam po rade ,jestem naprawde zdesperowana bo w calym moim zyciu nigdy nie spotkalo mnie takie chamstwo nie wiem jak sobie z tym poradzic :( na dodatek podsluchalam jak Moj gadal z nim przez tel. ze przyjedzie do nich na wekeend przeczyscic w koncu rure :(

Gość gość
Ja lubie pstroga pod ziolowo-czosnkowa pierzynka z dodatkiem chilli,jednak bardziej lubie lososia i chyba dzis go sobie zrobie bo tak troszke dietuje sobie chociaz wszyscy moi koledzy mowia jaka jestem ladna,zgrabna i madra wiec chyba zezre dzis kotleta po staropolsku z bigosem,co wy na to?

Gość gość
Okropna pogoda.Zero słońca,wieczory coraz dłuższe.

Gość gość
U mnie jeszcze przenikliwy wiatr,slowem dupa blada,zimno i oby do wiosny.