Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2015 Witam, chciałam przestrzec wszystkich przed tymi naciągaczami! Zapłaciłam 300 zł za pakiet startowy, który przyszedł błyskawicznie. W paczce znajdowały się ,,cudowne'' plasterki Weight Loss 60 szt, które miały wspomagać odchudzanie i bon na kolejne zakupy. Dodatkowo na maila otrzymałam kilka przepisów na ,,zdrowe" słodkości. Ponad tydzień wyczekiwałam na konsultacje dietetyczną, Pani miała sama do mnie zatelefonować. Niestety, nie doczekałam się. Sama musiałam się o nią upomnieć. Po przeprowadzonej rozmowie z Panią dietetyk otrzymałam plan żywieniowy na tydzień... Chociaż Pan (mój opiekun, który miał do mnie dzwonić co 2 tygodnie i sprawdzać efekty odchudzania), który mi to wszystko wcisnął powiedział że dieta będzie ułożona na 2 miesiące. Pytałam go o to konkretnie. Po telefonie do Sano Diet usłyszałam że wysłano mi tak urozmaiconą dietę, że teraz mogę ją dowolnie modyfikować i stosować przez długi czas. Prosili żebym wszystko konsultowała z moim opiekunem, ponieważ oni tylko ze sobą współpracują. Próbowałam, nie raz... Ale za każdym razem go nie było. A ostatnio moje połączenia są wciąż odrzucane. Pan przedstawiał się, że dzwoni z Departamentu Zdrowia. Za co zapłaciłam tyle pieniędzy? Widocznie za cudowne plasterki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2015 Otrzymałem pakiet startowy czyli suplement diety oraz e-mailem materiały, które miały być programem odchudzania. Materiały to coś co można znaleźć w internecie, żadnych indywidualnych wskazówek, a przepisy bardziej jak w książce kucharskiej be kaloryczności, wagi itp. wskaźników dietetycznych. Jest to sposób na sprzedaż suplementu diety, a nie porada dietetyka. Stanowczo odradzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Miałem ta sama historie z tym produktem masakra jakaś...Teraz postawiłem na suplement wspomagający odchudzanie,który jest niedrogi i dostępny w każdej dobrej aptece.Therm Line Man do niego regularne ćwiczenia i efekt jest bez odchudzania portfela i nerwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach