Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja0000000

Zajmie sie dzieckiem mamy z lubelskiego

Polecane posty

Gość Patrycja0000000

Witam. Mam na imię Patrycja. Mam 18 lat i 8 miesięczne dziecko. Pilnie szukam pracy najlepiej w charakterze opiekunki. Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi. Rozpatrze wszystkie propozycje a finansowo także sie dogadamy ponieważ dla mnie teraz każden grosz sie liczy. Jestem odpowiedzialna mila osoba.

Gość gość
płacę tylko za sex okol w-wy

Gość Patrycja0000
Za głupie komentarze dziękuje

Gość gość
Moze i bym sie skusila ale co zrobisz z wlasnym dzieckiem?

Gość gość
ile chcesz i co oferujesz?

Gość Patrycja0000
Opiekowałam sie trójka dzieci na raz codziennie przez miesiac. Swoim wtedy 5 miesiecznym 5 letnia dziewczynka i 2 letnim chłopcem. Zabierałam syna ze soba.

Gość Patrycja0000
Mieszkam z dzieckiem i meżem i zajmuje sie domem wiec obowiazki domowe róznego typu tez jestem w stanie wykonac

Gość Patrycja0000
Za błędy przepraszam pisze z telefonu

Gość gość
Co rzucials szkole. Lepiej by bylo nastwic tylka i dac sobie zrobic dziecika niz sie w szkole uczyc. Efekty widac anafabetko jedna.

Gość Patrycja0000
Widzę ze tu nie ma z kim rozmawiać... akurat cały czas uczę sie zaocznie ale ty to chyba skończyłas edukację na szkole podstawowej

Gość gość
ile chcesz ? 2600 starczy?

Gość gość
Dziewczyna szuka pracy, a Wy ją obrażacie, przestańcie ją wyzywać, bo w młodym wieku zaszła w ciąże, nic wam do tego, nie tego tyczy się temat.

Gość mamamaamaaaaaa
otoz to, jak szuka pracy to źle, jakby nie szukala to byłoby,ze pasożytuje na mężu, całe kafe:D:D

Gość Patrycja0000
Nie wiem dlaczego to ze mam 18 lat i dziecko od razu źle o mnie świadczy... 2600? to chyba w centrum warszawy za 24 godziny na dobę tyle płacą...

Gość gość
sorry, ale powierzylabym swojego dziecka 18latce bez przygotowania pedagogicznego, studentkę pedagogiki mialam, super dziewczyna z podejsciem do dziecka, kamer nie mialam w domu, ale dyktafony i wiem,ze dobrze sie zajmowala, taki wiek jak Twoj nie wzbudza zaufania, ale zycze Ci jak najlepiej

Gość gość
Patrycja,tez jestem z lubelskiego.jest duzo ofert dla opiekunek na portalach typu pracuj.pl,tablica.pl.nie szukaj przez kafe pracy bo Cie zjadą z gimbazy! życzę powodzenia.

Gość gość
no pytam bo z wawy jestem, nie za 24h ale za 8-10 + ogarnięcie kilku spraw

Gość gość
Ja jakoś w wieki 18 lat dorabiałam jako niania przez okres wakacji i nie zrobiłam dziecku krzywdy, a nie miałam doświadczenia pedagogicznego. Zarejestruj się na stronie niania.pl tam jest sporo ofert,i nikt nie będzie Cię oceniał. powodzenia.

Gość Patrycja0000
dzięki :) dziś już przeglądałam tablice.pl, napisałam kilka wiadomości. ale gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o odpowiedź z każda oferta pracy.

Gość Patrycja0000
w warszawie myśle ze 2600 plus inne obowiązki było by ok. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz na pati0122@gmail.com to porozmawiamy

Gość gość
ludzie gdzie wy się chowaliście normalnie nie wierze że po tym świecie chodzą takie wredne torby jak tu by tylko szpilę wsadzić i gdzie bezrobocie i brak zajęć i zainteresowań daje osobie znać siedzi ze słownikiem ortografii i piszę wypociny masakra

Gość gość
A jak ty chcesz w Warszawie pracowac skoro jestes z lubelskiego, jak zamierzasz to pogodzic?

Gość Patrycja0000
tak jestem z lubelskiego ale mój mąż pracuje w warszawie od poniedziałeku do piątku i wynajmuje mieszkanie w okolicach. W lublinie jest z nami tylko w weekendy

Gość Patrycja0000
gdybyśmy oboje mieli pracę było by nas stać na wynajęcie mieszkania i życie w warszawie bądź okolicach ale ze mąż pracuje tylko na nas to nie stać nas na to. Zostałam tu w rodzinnej miejscowości ponieważ mieszkamy w tej chwili wynajmowanym po znajomości mieszkaniu więc dużo taniej nas to wynosi.

Gość gość
Mam inna propozycje dla ciebie:-) Szukam opiekunki dla mojego malucha ma 3 miesiace na stale mieszkamy w niemczech i szukam niani ktora chcialaby z nami zamieszkac nawrt z wlasnym dzieckiem. Chodzi mi o opieke od 7 rano do 17-18 w tym ogarniecie mieszkania i jakis obiad ( ale wiadomo ze nie chodzi mi odwa dania plus deser) :-) Udostepniam jeden duzy umeblowany pokoj niani z lazienka. Mieszkamy wduzym pietrowym domu. Dwa raxy w tyg przychodzi pani do sprzatania wiec gruntyownie ona sprzata.raz w miesiacu jedziemy z mezem na 4-7 dni do polski wiec w sumie to 3 tyg pracy w miesiacu i tydz bylabys w domu. Wynagrodzenie to 2000 tys euro na cxysto ( my placimy za jedzenie dom paliwo do polski) jedynie swoje wydatki pokrywasz sama. Przemysl tobo sama kiedys pracowalam jako opiekunka majac 18 lat dlatego mam zaufanie a taka praca to duza szansa na odlozenie pieniedzy.

Gość Patrycja0000
Jasne ze jestem zainteresowana. Bardzo cie prosze napisz na maila :) jest podany wyżej

Gość Patrycja0000
Lub na gg 37235044