Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w spódnicy jak baleron to ile schudnąć

Polecane posty

Gość gość

tak mniej więcej pytam z ciekawości, bo chciałabym wiedzieć, a ktoś kto się odchudza to pewnie to wie ? Jestem gruszką, na dole szczuplejszą, na dole większą o 2 rozmiary , czyli mocne 44 mam spódniczki w rozmiarze 40 w szafie, więc powinnam mieć w biodrach około 100 cm, a mam 108 cm. to pewnie z 5-8 kilo bym musiała schudnąć pewnie ? Od niedawna jest to w ogóle możliwe, bo ustawiłam sobie hormony.

Gość gość
na górze szczuplejszą miało być jak kupię bluzkę M to przeważnie jest dobra, rzadko L

Gość gość
ja noszę 36-38 i kupuję bluzki M - więc coś ściemniasz

Gość gość
wiesz to pewnie zależy od sklepów ja akurat bluzki kupuję od eldar i tam się bez problemów mieszczę w M, pewnie są zawyżone te M, zamiast mi doradzić to od razu ktoś się czepia, przykre

Gość gość
niemniej już widziałam dziewczynę, co na górze ma 36-38, a na dole 46, ja mam mniej więcej góra 40 dół 44, no ale nie o to mi chodziło w tym temacie

Gość gość
Schudnij tak do 40 na dole, lub 38 czyli tak z 10kg.

Gość gość
To chyba pytanie do szklanej kuli. Po prostu stosuj dietę aż spódniczki będą dobre.

Gość gość
no w sumie prawda pytanie do szklanej kuli ehh 8-10 kilo tak też myślę ważę około 72 kg / 164 cm, tak na oko, bo dawno się nie ważyłam, ale wiem w jakich przedziałach wagowych są dobre na mnie moje spodnie :-P

Gość Irmina777
Osiem kilogramów to spokojnie. Ja sama mam dokładnie tyle do zrzucenia. Mam już dietę i ćwiczenia. Ale właśnie dzisiaj kupiłam sobie jeszcze takie kapsułki na odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html , bo innego sposobu nie widzę na to, żeby skutecznie zrzucić to moje sadełko.

Gość Olcia Dubicka
Chudnij tyle ile będzie Tobie się podobać to bez znaczenia ile bo to tylko cyferki a to Ty musisz się dobrze czuć a nie waga. Mi kobieta dla której zajmuję się potomkami zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak w miesiąc pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki były przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co umieszcza ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co dodatkowo nasila mój spokój