Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu jakies kochanki dla ktorych facet sie rozwiodl

Polecane posty

Gość joasia30a
jak sprawic by stac sie miloscia jego zycia? hmmmm.... jestem 20 lat mlodsza, piekna, ambitna, ciekawa osobowosc, mila, przyjemna, wyrozumiala, cierpliwa, nie rzucam sie o byle gowno, nie wywieram na nim presji, on sam do mnie lgnie, nasz seks jest boski, mozemy 5 razy w ciagu jednego dnia sie kochac. zanim mnie poznal, to 5 razy bylo z jego zona w ciagu calego roku. jego zona gruba, zaniedbana, ja szczupla, zadbana i pachnaca. on za mna teskni.... wyznaje milosc.

Gość gość
miszkkka a pieprze faceta ktory sie rozwiedzie bo mnie pragnie;p

Gość gość
każdy mówi, ze nie ma ognia, ze na papierze, ze są ze sobą dla dzieci... jak ktoś chce to sobie na takiego czeka i niektóre czekaja inne się pobzykaja i mowia papa, sa tez rozczarowanai ,jak w każdym innym ukladzie

Gość gość
Pytam po raz kolejny. Jak tak mozna brac sie za czyjas rodzine? Nie rozumiem, nie zrozumiem.

Gość gość
o ale to facet zaczyna i wychodzi z inicjatywa i szuka... miej zal do meza

Gość gość
Kurde ja nie wiem jak wyglada jego zona, ale nawet jakby byla gruba i ohydna oni siedza z takimi, bo im sie nie kalkuluje rozwod

Gość gość
Ja nie uważam,zeby rodizna była wartoscią. Rozwody były sa i będą.

Gość gość
Ale ja bym nie chciala faceta ktory nie potrafi kochac, zostawia rodzine i chce sie ze mna dymac. ;)

Gość gość
Ale tak samo jak mordestwa byly sa i beda. G***ty, kradzieze;)

Gość joasia30a
moj jest z zona, dlatego ze sa ze soba razem juz 27 lat, maja dwojke dzieci 17 i 20 lat. z zona jest mu dobrze, dogaduja sie, nawet spia razem w jednym lozku, tylko seksu nie ma, ona gruba, nie atrakcyjna. on przystojniak jakich malo. moglby miec kazda. on jest niezalezny finansowo, ma wlasna firme, gdyby odszedl od niej to nie byloby mu zal kasy i tak dalej. on boi sie odrzucenia ze strony dzieciakow. planuje ja rzucic ale nie chce zeby wyszlo, ze to z powodu innej kobiety,

Gość gość
joasia a moze pokacznie kocha zone a z Toba jest tylko dla seksu ktorego mu brak?' Facet ktory zostawia kobiete zycia jest dla mnie niedojrzalym egoista. Nie mozna sie odkochac jesli sie kocha.

Gość joasia30a
oczywiscie, ze on kocha zone ale jest to inna milosc. sam mi to powiedzial. jest to przywiazanie, sa rodzina, maja dzieci, tyle lat razem.... ale to we mnie jest zakochany.

Gość gość
Ciekawe, ciekawe, trzeba ich morzyc glodem uciekac, unikac czulosci, umawiac sie z kolegami, jak juz mu wejdziesz do lozka to bedziesz tylko materacem, jak zona, tylko nielegalna

Gość gość
Zakochanie dla Ciebie jest wieksze od milosci? Nie, moja droga ;)

Gość joasia30a
czym zatem jest milosc? kocha zone ale z nia nie uprawia seksu, ona mu sie nie podoba, skarzy sie na nia? to jest milosc? jest z nia dlatego, ze to bezpieczna opcja. caly swiat mu sie rozwali gdy odejdzie. i owszem, rozwaza taka opcje.

Gość gość
Uwazam, ze on jest niedojrzalym egoista i kocha tylko siebie. Czym dla mnie milosc jest? Taka wielga ginantyczna przyjaznia miedzy mezczyzna a kobieta. Oczywiscie dochodza do tego uczucia zakochania itd plus wola walki o zwiazek. Nie wiem z kim sie ludzie hajtaja i po co.. Skoro tak latwo im pozniej z tej osoby rezygnowac, zdradzac, oszukiwac, zostawic po tylu latach. To taka wielka przyjazn. Zona to oprocz kobiety do seksu, oprocz matki dzieci powinna byc Twoim przyjacielem najlepszym kompanem ;) I takie zwiazki tylko beda szczesliwe.

Gość gość
Faceci maja jakis instynkt wzgledem zony ale to nie jest milosc. Wola zgnic niz odejsc. Po prostu nie moga. Poza tym to duzo kosztuje pieniedzy, nowe mieszkanie, alimenty to ich przerasta. Zobaczcie z jaka latwoscia aktorzy porzucaja zony, bo ich na to stac

Gość gość
Po co sie hajtac skoro sie prawdziwie nei kocha. Nigdy tego nie zrozumiem. :)

Gość gość
Poza zyje w nieudanym zwiazku, wiele razy mu mowilam ze odejde, ze nie kocham , on jak sie pytam to mowi ze nie jest szczesliwy. A jak mu mowie odchodze to on NIE !!Czuje aie odpowiedzialny za mnie do tego stopnia ze woli sie meczyc ze mna.

Gość gość
Hajtac sie z prawdziwej milosci i bedzie dobrze. Milosc nie mija, nie ma ani przed ani potem. ;)

Gość gość
Tych brudnych ladacznic jest coraz więcej ,nie stać ich na wolnego ,tylko zadawalają się surowcem wtórnym, który nadaje się do utalizacji.Bo taki po paru latach zrobi z nią to samo co z żoną, jak tylko się nią nasyci.

Gość gość
Zbyt głupie i tchórzliwe jesteście kochanice, żeby doprowadzić do rozwodu, dlatego tak długo będziecie traktowane jako worki na spermę aż się nie znudzicie żonatym chłopom, albo jak się żona dowie.:D

Gość gość
Ty czepiaj się meza a nie kochanek , idz zrób mu loda bo z kolejnego wyra będziesz go wyciągała _____________ Od robienia loda jesteś ty - jak ci żonaty facet pozwoli, gdy go napoisz alkocholem. A jak cię odepchnie, podniesie się i wyjdzie, to zaczynasz wyć na kafe.:D

Gość joasia30a
Eeee, no nie wiem. Zonki dla pocieszenia sie, powtarzaja jak mantre slowa: ''rzucil mnie to Ciebie tez rzuci dla innej''. A nie przyszlo Wam na mysl, ze nie rzuci mnie bo jestem inna niz zona? Bo bedzie mu ze mna dobrze, bo nie dopuszcze do rutyny, bo mnie bedzie kochal. Bo wie, ze w tym wieku nie znajdzie juz tak ladnej i fajnej jak ja? Pocieszajcie sie dalej. Lepiej zadbajcie o siebie i wlasne zycie.

Gość gość
Nie rozumiem tych zon co sie takgaci trzymaja.jakby moj znalazl sobie inna, to normalnie fora ze dwora, szerokiej drogi. Zjezdzaj gnoju i nie wracaj.

Gość gość
Joasiu to ,że jesteś ładna to dar, ale mogłabyś swoją urodę wykorzystać do innych celów a nie do uwodzenia cudzych mężow.Jeżeli , będziesz uprawiać nagminnie sex, to niebawem będziesz zużyta ,jak mop..Jeżeli zostaniesz (o zgrozo) czyjąś żoną to pójdzie do młodszej kochanki -Jak Kuba Bogu ,tak Bóg Kubie.

Gość gość
zgadzam sie, ja bym tez nie walczylam ,ale sa takie psy ogrodnika... mnie zdradzil i tego samego dnia wypad... co do kochanki to nie mam do niej zalu tylko do niego

Gość gość
A co ty sie tak boisz? Myslisz ze jak twojemu mezowi cos wpadnie w oko to trzeba bedzie go uwodzic? Myslisz ze to latwe, to pouwodz swojego meza

Gość gość
dokladnie, to twoj maz kusi zaprasza na kawe i pierwszy caluje, zapamietaj to sobie!!

Gość gość
predzej znudzony facet szuka i zaczepia kobiete i blaga zeby zostala jego kochanka, tak jest