Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu jakies kochanki dla ktorych facet sie rozwiodl

Polecane posty

Gość gość
tak, szukają lasek z mieszkaniem, ale mowie wam najlepszy układ z zonatym to posuwaj i spadaj , po co wam później jazdy typu ONA WINNA WSZYSTKIEMU ,

Gość joasia30a
a powiedz mi, jak tego dokonalas, ze sie rozwiodl z zona dla ciebie? jak zona to przyjela?

Gość gość
u mnie to on zawsze pierwszy pisal i to dzien w dzien... ja nigdy nie napisalam pierwsza..

Gość gość
mi mój ex własnie tak to tłumaczył. On mówił, że myśli o rozwodzie przychodziły mu do głowy, ale potrzebował iskry, motywacji, powodu, by w końcu to zrobić. Ja byłam tym powodem. I rozumiałam go. Bo kto normlany rozwodzi się tak po prostu, bo przestaje kochać? Tak po prostu zostawia dzieci, wspolny majątek? Skoro już robi coś tak poważnego, to musi mieć powód.

Gość gość
Noz odpisal mi po 24 godzinach. Nie chce seksu chociaz mam ochote, potem vede sie czula jak brudna szmata. Godnosc chce miec

Gość joasia30a
moj tez zawsze pierwszy do mnie pisze i to z samego rana jak ma chwile. codziennie.

Gość miszkkka
Jak dokonać? Zdradzę Wam sposób. Obejrzyjcie sobie Kochanice króla i zobaczcie, jak Anna wymusiła na królu by zostawił żonę. To samo zrobiłam i ja. Sprawiłam, że bardzo mnie pragnął, że byłam jego obsesją, ale postawiłam warunek: może mnie mieć dopiero po rozwodzie, bo mam swoje zasady. Rozwiódł się bardzo szybko.

Gość gość
Ano widzisz, mialam racje, podrywacz pieprzony

Gość gość
ja to od razu kochanka nie bylam... najpierw zero dotyku tylko spotkanie raz na dwa tygodnie w kafejce, potem częsciej ale nigdy u mnie,,, no i dopiero jak dal pozew to sie zaczela bliskosc...

Gość gość
jak to zorbilas ze stalas sie jego obsesja??

Gość miszkkka
Zobacz Kochanice króla i rób to, co Anna.

Gość joasia30a
o maj god! nie oddalas mu sie zanim sie nie rozwiodl????? masakra!!! my ze soba sypiamy wiec juz dupa zimna!

Gość gość
Ja nie rozumeim jak to mozna z cudzymi mezami sie prowadzac;) Facet ktory opuszcza zone nie zasluguje na szacunek.

Gość gość
Jak? Pewnie byla piekna jak bogini, ja jestem tylko ladna

Gość gość
nawet odwrocilam sie jak chcial mnie pocalowac... sypiac? nigdy!!! do momentu jak zlowyl pozew NIC nie bylo,,,

Gość gość
Sprawiłam, że bardzo mnie pragnął, że byłam jego obsesją, ale postawiłam warunek: może mnie mieć dopiero po rozwodzie, bo mam swoje zasady. Bycie obsesja nie stalo obok milosci. pieprze takie uklady. Za jakis czas inna obsesja sie pojawi. P*****le takich typow;) tzn p*****le ich w przenosni.

Gość joasia30a
kurde, nie ogladalam tego filmu,. z samej ciekawosci bym obejrzala. no ale u mnie juz po ptokach bo nas laczy dziki seks.

Gość gość
Piekna jestes, masz boskie cialo?

Gość 1412412
Wlasnie obsesją się jest bez seksu. :O Jak dasz facetowi seks, to już nie bedziesz dla niego taką obsesją.

Gość gość
to moze mu odmow?;-) powiedz ze cdn po rozwodzie?;-)

Gość gość
Ale po co Wam czyis mezowie:( to okrutne

Gość miszkkka
Nikt nie spytał "jak sprawić, by stać się miłością jego życia?", ale "jak sprawić, by się rozwiódł?".

Gość gość
LoL jakas dziecinada

Gość joasia30a
he he, nie rozsmieszaj mnie z tym CDN po rozwodzie :D ja jestem jego obsesja pomimo seksu, naprawde wiem natomiast, ze zony teraz nie zostawi. jeszcze maja 17 letnia corke w domu, za rok ona sie wyprowadza na studia, wtedy on dopiero pomysli nad rozwodem

Gość gość
no ale facet mowi ze zyja osobno itd ze sa tylko formalnie.... nie wiem czy klamie czy nie...

Gość gość
haha zacznij się rozbierać i powiedz" a wsadzisz mi po rozwodzie , do zoba"ehahha

Gość gość
Bo facwt nie rozwiedzie sie z milosci tylko jak dostanie kopa w d**e. Po co ma sie rozwodzic jak moze ja miec bez tego

Gość gość
Nie chcialabym takiego co by sie dla mnie rozwiodl. To by oznaczalo, ze nie umie kochac. :)

Gość miszkkka
Nie musisz być super piękna. Masz być wspaniała, wyrozumiała, ciepła i jednocześnie twarda. Ale przede wszystkim - niesamowicie seksowna. Ma uwierzyć, że seks z Tobą to będzie trzęsienie ziemi. Masz poruszyć jego wyobraźnią, ale nigdy nie pozwalać mu na zbyt wiele.