Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pan

Polecane posty

Gość gość
Nie ma szans. A wiesz dlaczego? bo teraz kobiety nie gustują w szpakowatych samcach z autami terenowymi. Teraz tylko klasyka; blondyn, niebieskie oczy i BMW no .. ewentualnie AUDI.

Gość gość111111111111
Aha. A do terenówki też będzie brak dostępu?

Gość gość
A jak to jestBMW X5 i poł głowy siwej?

Gość gość111111111111
BMW to tylko pod warunkiem, że w pakiecie. Na przykład z koniem.

Gość gość
auto osobowe z mniejszym apetytem na paliwo dla niej.

Gość gość
Nawet z ponad setką koni´ale mechanicznych!

Gość gość111111111111
Mechanicznych 25 latki mają aż nadto. Co macie innego panowie do zaproponowania?

Gość gość
Widzisz tu jakies atrybuty reklamy ?

Gość gość
A co chcesz żeby byc na TAK?

Gość gość111111111111
Wy się nie martwcie o atrybuty, martwcie się o portfel. dobra, jeszcze tylko kwadrans promocji, że przewiduję Wam przyszłość za darmo.

Gość gość111111111111
gość A co chcesz żeby byc na TAK? to do mnie?

Gość gość
To Ty wykazywałas zainteresowanie więc napisz jakie kryteria musiałbym spełnic żebys była na Tak?Znaczy ´że zgodziłabys się?!

Gość gość111111111111
Chwila, kolejny raz podsumujmy, żeby się nie pogubić. Ja jestem zawsze na TAK romantycznej, bezinteresownej miłości (zwłaszcza z terenówką w tle). Ale: po pierwsze: nie mam już 25 lat, więc odpadam po drugie: nie lubię koni a po trzecie: mogę dużo, ale terenówka i BMW to dla mnie za dużo wrażeń na raz.

Gość gość
Czytam i nie mogę uwierzyć w treść typu "Czy szpakowaty brunet z autem terenowym może się jeszcze zakochac?" albo to prowo albo owy pan nie ma za grosz inteligencji a w jego pustej siwej głowie echo aż dudni. Po pierwsze to chyba chciałeś zapytać czy może jakaś pani się w tobie zakochać jeśli posiadasz auto terenowe, bo w formie w jakiej zadałeś swoje pytanie równie dobrze możesz zapytać " Przepraszam czy ja jestem głupi?".

Gość gość
Hm? Czyli jak kryteria trochę do korekty to może cos ..... SORY´ale muszę wylogowac się .Jutro po 17 możemy kontynuowac? Jak zechcesz? Dobranoc.

Gość gość111111111111
Szkoda :( Dobranoc.

Gość gość
Czizas ...ja piertole...was sieją czy co?Czterdziestoletni idiota jak bum cyk cyk.

Gość gość
Z twoją inteligencją niezależnie od klasy posiadanego przez ciebie auta może się w tobie zakochać tylko idiotka po zawodówce i to tam proponuję zacząć poszukiwania. Aczkolwiek i te panny potrafią czasem błysnąć intelektem i jak z ciebie burak to cię zleją równo z kasy wycyckają ale z pewnością żadna się w tobie nie zakocha. Co jedynie może poudawać coś tam do ciebie czuje do czasu aż się kasa nie skończy bądź panna się znudzi i znajdzie ciekawszy obiekt. A tak poza tym odnoszę nieodparte wrażenie po twoich wypowiedziach że ty nie masz pojęcie co znaczy termin "utrzymanka"

Gość gość
Drogi gosciu! Może jest deko sensu w Twoim wysłowieniu się w formie pisemnej´szkoda tylko ´że tobię napisałes z małej litery!A to jest już niewybaczalny błąd!

Gość gość
a znasz coś takiego jak netykieta?? Wątpię otóż dla grup i list dyskusyjnych stosuje się pewne zasady między innymi: "zakaz pisania naprzemiennie wielkich i małych liter (tzw. nowomowa internetowa, poke-pismo)" co również tyczy się bezpośrednich zwrotów do osoby typu "tobie , cię, itp. Ale szkoda nawet z tobą dyskutować na ten temat.

zakaz pisania naprzemiennie wielkich i małych liter (tzw. nowomowa internetowa, poke-pismo) x Naprzemienne pisanie wielkich liter,a zwracanie się do kogoś per"Ty",to różnica.

Gość gość
Witam. C.D jak w temacie.